MONSTERBUD: At Gareth Bale skal være verdt over det dobbelte av Luis Suárez nekter Brendan Rodgers å gå med på.
MONSTERBUD: At Gareth Bale skal være verdt over det dobbelte av Luis Suárez nekter Brendan Rodgers å gå med på.

Rodgers mener Suárez er verdt like mye som Bale

Mener Arsenals bud ikke er i nærheten av det Liverpool ønsker.

Luis Suárez koples til Arsenal, som har kommet med to bud på Liverpool-angriperen. Det siste lød på rundt 360 millioner kroner, men dersom London-klubben ønsker å få tilslag må de heve det betraktelig.

– Vi har bare fått to bud fra én klubb, og det er ikke i nærheten av hvordan vi verdsetter ham og markedsprisen for en toppspiller. Frem til noe endrer seg dramatisk er jobben vår å få ham i form, og det er så enkelt som det. Han er en toppspiller og vi forsøker å bygge noe her, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Se utdrag fra pressekonferansen over!

Les også: Hevder Suárez vurderer å komme med overgangssøknad

Han mener Suárez er verdt omtrent det samme som Bale, altså mer en det dobbelte av Arsenals bud. Real Madrid forsøker å hente Tottenham-stjernen, og har kommet med et bud som vil gjøre han til tidenes dyreste fotballspiller dersom det aksepteres.

Les også:– Real Madrid med verdensrekord-bud på Gareth Bale

– Alle spillere har sin verdi, men det er bare å se på markedet. 40 millioner og ett pund? (Arsenals bud på Suárez, journ.anm.) For Gareth Bale snakkes det om langt høyere beløp, og Gareth Bale og Luis Suarez var de to beste spillerne i Premier League forrige sesong. Du kan ikke si at Gareth Bale er verdt over 100 prosent mer, sier Rodgers.

Manageren gledet seg over at Suárez ble godt mottatt under Steven Gerrards testimonial lørdag.

– Det har vært mange spekulasjoner omkring Luis, og folk lurte kanskje på hvilken mottakelse han ville få. Men slik er Liverpool-fansen, de elsker sine egne og Luis er fremdeles en stor del av gruppen og laget, sier han.