Sundhage sendt til sykehus med nyrestein

De svenske fotballjentenes landslagssjef Pia Sundhage måtte lørdag droppe en TV-opptreden fordi hun ble innlagt på sykehus med nyrestein, skriver Aftonbladet.

Etter planen skulle Sundhage framføre låten «Följ mig genom vintern», som hun har skrevet sammen med sin bror, under et direktesendt program på svensk TV 4.

– Før hun nådde så langt måtte hun til Danderyd sykehus på grunn av et nyresteinsanfall, sa programmets prosjektleder Ronnie Lans til Aftonbladet.

– Hun følte seg ikke så pigg etter anfallet. Hun hadde håpet at hun kunne være med, men må sette helsen framfor alt. Det er synd. Vi får håpe Pia blir bedre, la han til.

Sundhage ledet de svenske jentene til EM-bronse forrige måned. Hun ble også tidligere i år rammet av et anfall som følge av nyrestein. Da uttalte hun til Aftonbladet at hun ville la noen andre lede laget om hun skulle få et nytt anfall.

– Jeg følte smerter i hele kroppen og kunne ikke puste. Det var forferdelig. På sykehuset tok de prøver, men det ble ingen operasjon. I stedet fikk jeg piller, og de trengte jeg for å klare meg. Jeg trodde jeg skulle dø, sa Sundhage da. (©NTB)