Harry Redknapp (Foto: BEN STANSALL/Afp)
Harry Redknapp (Foto: BEN STANSALL/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

Engelsk og svensk på oddskupongen lørdag

QPR bør innlede med seier

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday H: 1,80 U: 3,20 B: 3,70

AIK - Elfsborg H: 1,80U: 3,15 B: 3,60

Totalodds: 3,24

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday H: 1,80 U: 3,20 B: 3,70

Queens Park Rangers tok 62 poeng på sine 76 PL-kamper, og er tilbake her etter to års fravær. Bare fire kamper ble vunnet forrige sesong. Christopher Samba (f) er blant en håndfull spillere som har reist. I Charlie Austin (a) har de fått inn solid målscorer. Loïc Remy (a) kan forsvinne. Skadene er få. Sheffield Wednesday var blant de svært mange som levde farlig i vår, men de reddet plassen med seier i siste kamp. Det er lite spennende nytt i mannskapet. Manager Dave Jones må klare seg uten Lewis Buxton (f) og Kieran Lee (m) i denne premieren. QPR er blant lagene som skal ha best opprykkssjanser, men man får likevel oppunder ti blank at de vinner serien. 1,80 i hjemmeodds er slett ikke verst.

AIK - Elfsborg H: 1,80U: 3,15 B: 3,60

AIK begynte svakt, men med 9-3-1 på de siste 13 har de kommet seg opp til tredjeplass. De har hatt spillefri siden mandag for snart to uker siden, da de slo Häcken 3-2 borte. Vertene har 2-1-0 på sine tre siste på nasjonalarenaen , uten å slippe inn mål. Helgi Danielson (m) har reist. Alhassan Kamara (m/a) er tilbake etter spill i Örebro. Til denne returnerer Celso Borges (m) etter deltakelse i Gold Cup. Elfsborg har spilt tre kamper etter at dagens motstander sist var i aksjon. I juli ble det 0-2-1 i serien, sist 1-1 hjemme mot Åtvidaberg, og de har falt til femteplass. Onsdag tapte de 0-1 borte for Celtic i CL-kvalifiseringen, og returen i Borås om fire dager prioriteres. Sebastian Holmén (f) er suspendert, Niklas Hult (m) syk, Lasse Nilsson (a) skadet. Jon Jönsson (f), Stefan Ishizaki (m) og Anders Svensson (m) er neppe med fra start. Med dagens forutsetninger spilles H til 1,80 på Friends Arena.

Få gratis kortleser her