warren
warren

Mann med giganttestikkel får TV-program

Filmet i all hemmelighet før den 59 kilo tunge pungen forsvant.

Av: Ingrid Marie Treborg

Etter å ha fått den i klem, blåste Wesley Warren Jr.s (49) pung opp.

Nylig opererte han bort den gedigne pungen, som veide 59 kilo på sitt tyngste For å kunne sitte, måtte han legge testiklene på en bruskasse.

Nå avslører TV-kanalen TLC at de i all hemmelighet fulgte Las Vegas-mannen før og etter den 13 timer lange operasjonen. Det skriver Hollywood Reporter.

Navnet på dokumentaren er «The Man With the 132 lb. Scrotum», altså «Mannen med den 59 kilo tunge pungen».

Warren har hele tiden holdt venner og kjente oppdatert på Facebook-støttesiden «Wesley Warren Jr's Giant Testicle», men etter-bildene har latt vente på seg. På spørsmål om hvorfor han ikke har lagt ut bilder av seg selv etter operasjonen, svarer han: «Se resultatet på TLC 19. august».

Desperat jakt

Slik beskriver TV-kanalen serien:

«Mannen med den 59 kilo tunge pungen» fokuserer på vanskelighetene med å leve i denne bisarre situasjonen, og avslører Wes' mange forsøk på å finne medisinsk hjelp og samle inn penger til operasjonen han så desperat trenger».

wesvekt
wesvekt
Det var i 2008 at Wesley fikk pungen i klem mens han sov. Da han våknet opp, var pungen på størrelse med en fotball. Legene klødde seg i hodet, og prøvde å sette ham på en to ukers antibiotikakur – til ingen nytte.

Pungen vokste og vokste, og ble til slutt så stor at han måtte si opp jobben.

Han fikk diagnosen skrotal lymfødem, uten at leger den dag i dag skjønner hvordan eller hvorfor. Området rundt pungen svulmet opp på grunn av en vannaktig væske som hadde samlet seg i vevet.

I juni skrev The Sun at mannen hadde blitt operert.

Før operasjonen, måtte Wesley bruke en hettegenser opp ned over pungen. Ermene brukte han som bukse. Han fortalte Las Vegas Review Journal at han var redd for å snuble i fortauskanter og å gå på do i fly.

– Jeg har falt tidligere og det er veldig vanskelig å reise seg opp. Ingen kan heller tenke seg hvor vanskelig det er for meg å benytte toalettet i et fly. Det var nærmest umulig. Jeg er glad ingen så problemene jeg hadde med å komme inn og ut av toalettet, sa han.

Les også:Bisart kyssebilde av Miley spres på nett