Skuffet Snildal utslått på favorittdistansen

Ingvild Snildal satt lenge og deppet etter at hun røk ut av svømme-VM i forsøket på 50 meter butterfly fredag. Hun var rett og slett sjanseløs.

Den norske mesteren svømte inn til 26,87 sekunder. Det holdt til en 24.-plass. Skulle hun ha tatt seg videre til semifinalen måtte hun ha svømt 33 hundredeler bedre.

I NM-finalen tidligere i sommer svømte Snildal inn til 26,79 på favorittdistansen sin. Det kan tyde på at hun ikke akkurat har truffet med formen til VM, og etter at hun var slått ut fredag, var hun utrolig skuffet og langt nede.

VM har ikke akkurat vært noen suksess for svømmeren fra Asker. Hun tok seg riktignok til semifinalen på 100 meteren som er OL-distanse for butterflysvømmerne, men hun var langt unna en plass i finalen og hadde bare den 13. beste tiden i semifinalen.

Deretter valgte hun å stå over 200 meteren for å konsentrere seg fullt og helt om 50 meteren. Det var der hun selv og trener Petter Løvberg mente hun hadde reelle sjansen til en finaleplass, men slik gikk det altså ikke.

Hun svømte rett og slett et dårlig løp i forsøket i Barcelona fredag. (©NTB)