gwy2 (Foto: Jason Merritt, © jm)
gwy2 (Foto: Jason Merritt, © jm)

Oscar-vinner så syner etter juiceslanking

Nå advarer hun andre mot å prøve samme kur.

Av Ingrid Marie Treborg

Gwyneth Paltrow (40) trener dans, styrke, kondisjon og yoga flere ganger i uken, og det er ikke måte på hvor sunt hun spiser.

Nå forteller hun at hun i 20-årene tok en juicedetox – en såkalt «Master Cleanse» – som var såpass tøff og langvarig, at det fikk henne til å hallusinere.

– Jeg hallusinerte i ti dager, blogger tobarnsmoren i The Telegraph.

Paltrow har skrevet et innlegg hvor nettstedet lover å gi deg absolutt alle slankehemmelighetene hennes. Hun advarer andre mot å prøve juicekuren.

– Det var farlig. Dessuten krasjer hele forbrenningen din, og du risikerer bare å legge på deg, fortsetter hun.

Juksedag

gw (Foto: Larry Busacca, © jn)
gw (Foto: Larry Busacca, © jn)
Oscar-vinneren, som driver helsenettstedet Goop.com, sier at hun sjeldent veier seg.

– Det føles som en straff å veie seg. Det kan få deg til å føle deg sårbar, og det kan gi deg skyldfølelse. Det ødelegger deg psykisk, skriver hun, og råder kvinner til å bytte ut badevekta med målebånd.

Paltrow sier at hun er svært helsebevisst i ukedagene, men at hun tillater seg det hun kaller «juks».

– Tillat deg selv planlagt kos. Jeg drikker gjerne et glass rødvin på kvelden, og tar en røyk på en lørdag. Jeg elsker de øyeblikkene fordi de er akkurat passe frekke. Den balansen holder deg vital. Du må jo til syvende og sist leve livet.

Etter å ha født to barn, hyret Gwyneth inn kjendistreneren Tracy Anderson, som pisker stjernen gjennom 90-minutters ballettinspirerte treningsøkter hver eneste dag.

Treneren satte filmstjernen på en diett bestående av få karbohydrater og mye protein.

– Dette regimet har fått meg i mitt livs form, slik at jeg både kan være mamma og gå i shorts, har blondinen tidligere uttalt.