Moyes (Foto: Rob Griffith/Ap)
Moyes (Foto: Rob Griffith/Ap)

Manchester United med skriftlig unnskyldning til Everton

Ledelsen på Old Trafford har ingen høy stjerne i David Moyes' gamle klubb.

Everton har mottatt en skriftlig unnskyldning fra ledelsen i Manchester United over måten de hentet daværende Everton-sjef David Moyes på tidligere i år. Det skriver Daily Mirror.

Rasende
Ledelsen i Everton skal fortsatt være rasende etter måten klubben ble behandlet på da Manchester United skulle finne Sir Alex Fergusons erstatter.

Manchester United skal ifølge avisen ha kommet med en beklagelse i forsøk på å forhindre at Everton legger inn en klage til Premier League.

Les også: Disse draktene skal representere Manchesters industrielle historie

Moyes ble kontaktet av United flere måneder før avtalen ble kjent i media. Liverpool-klubben skal også ha tatt det tungt at skotten ble annonsert som ny United-manager hele tre uker før forrige sesong var slutt uten å bry seg om hva konsekvenser det ville få for de blå som til slutt endte som nummer seks på tabellen.

Nekter å selge Baines
Den dårlige behandlingen skal også ha ført til at «The Toffees» nå nekter å selge Leighton Baines til Manchester United.

De regjerende ligamestrene har tidligere lagt inn et bud på rundt 107 millioner kroner for spilleren, og hadde planlagt å komme med et forbedret bud i nærmeste fremtid. Men nå har de fått beskjed om at dersom de ikke kommer med et helt vanvittig bud så kan de se langt etter den engelske landslagsbacken.

Les også: Over 30 spillere koplet til Manchester United: – Jobber hardt for å styrke stallen

Moyes kan likevel lykkes når det gjelder å hente hans tidligere midtbanekriger Marouane Fellaini etter som utkjøpsklausulen i kontrakten hans ennå ikke har gått ut. Klausulen gjør at spilleren kan gå dersom noen byr over 206 millioner kroner. Belgieren kan dermed være en mulighet for Manchester United dersom de ikke skulle lykkes med å hente Cesc Fàbregas fra Barcelona.

Moyes (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)
Moyes (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)