KARRIERESKIFTE: One Direction stjernen Louis Tomlinson (22) har signert med det enelske fotballaget Doncaster Rovers FC.  (Foto: Scanpix)
KARRIERESKIFTE: One Direction stjernen Louis Tomlinson (22) har signert med det enelske fotballaget Doncaster Rovers FC. (Foto: Scanpix)

One Direction-stjerne klar for Championship-klubb

Louis Tomlinson (22) signerer for Doncaster Rovers.

Av Stine Eriksen

One Direction-stjernen Louis Tomlinson (22) utvider karrierestigen når han nå signerer for å spille for Championship-klubben Doncaster Rovers.

– Dette har alltid vært en drøm for meg. Jeg føler meg veldig beæret over å ha blitt spurt om å signere for Rovers, sier Tomlinson.

En barndomsdrøm

Før Louis Tomlinson ble verdensberømt med boybandet One Direction, som kom på tredjeplass i X Factor i 2010, jobbet Tomlinson deltid på Doncasters stadion der han serverte mat.

Allerede da drømte Tomlinson om å en gang få kle seg i drakten til hans hjemmelag.

Nå har dagen kommet. Storbritannias 24-timers sportskanal avslører at han kommer til å spille med drakt nummer 28, som har tilhørt tidligere klubbdirektør John Ryan.

– Jeg er beæret over å la Louis spille i mitt nummer for å samle inn penger til veldedighet, sier Ryan.

Les også: One Direction-stjerne kjøpte champagne til 11 millioner kroner

Spiller fotball på turné

De siste årene har vært travle for Tomlinson og resten av guttene i One Direction, men selv når de turnerer rundt i verden tar de seg tid til fotballen.

– Vi spiller fotball i all ledig tid. Noen ganger stopper vi ved en bensinstasjon midt på natta kun for å sparke ball, forteller han.

Kun to veldedighetskamper

Selv om Tomlinson har signert med en fotballklubb er det ingen grunn til bekymring for fansen. Det er nemlig kun snakk om å spille et par veldedighetskamper i høst til inntekt for barnehospitalet Bluebell Wood.

– Han har allerede mistet treninger, vitset Doncaster-leder Paul Dickov på Sky Sports TV.

Les også: – One Direction er business fra ende til annen

Kilde: AP/doncasterroversfc.co.uk