Spansk avis: Bale-bud nærmer seg milliarden

Gareth Bale nærmer seg sakte, men sikkert Real Madrid. Sportsavisen AS hevder at klubben skal være enig med Tottenham om en overgangssum på 943 millioner kroner.

Den spanske avisen skrev torsdag at klubbene har inngått en muntlig avtale om beløpet, som med solid margin vil være verdensrekord for en fotballspiller.

Betalingsmåten for Tottenhams stjerneving skal fortsatt ikke være fastsatt. AS hevder at det skal være aktuelt å slippe Fábio Coentrão, Angel Di Maria og muligens Álvaro Morata motsatt vei som en del av overgangen.

Bale har vært koblet til den spanske storklubben i lang tid. Onsdag kveld snakket Real-trener Carlo Ancelotti for første gang om en mulig overgang under Real Madrids pressekonferanse i Los Angeles.

– Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Jeg tror klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren.

– Jeg er ikke vant til å snakke om spillere som ikke er i mitt lag, og det ville heller ikke vært riktig å gjøre det, la han til. (©NTB)