VIKTIG FOR HOTELLET: Daglig leder Espen Karlsen i kjendishotellet The Thief forklarer at den avdøde Anne Elisabeth Larsen har vært en viktig del av hotellet siden oppstarten.  (Foto: Marcel Lelienhof / TheThief.com)
VIKTIG FOR HOTELLET: Daglig leder Espen Karlsen i kjendishotellet The Thief forklarer at den avdøde Anne Elisabeth Larsen har vært en viktig del av hotellet siden oppstarten. (Foto: Marcel Lelienhof / TheThief.com)

Blogger og The Thief-sjef omkom i båtulykken

Kjendishotellet i sorg etter tapet av sin ansatte. – En stor tragedie, sier daglig leder.

Av Erlend Tangeraas Lygre

32 år gamle Anne Elisabeth Larsen var en kjent blogger, fotograf og salgssjef på det Petter Stordalen-eide hotellet The Thief. Hun er en av de to omkomne i båtulykken i Kragerø natt til søndag. Den andre var 34 år gamle Petter Hagen.

BAKGRUNN: To døde funnet i vannet i Kragerø

– Et umistelig menneske

Anne Elisabeth Larsen har jobbet på Stordalen-hotellet i over et år, og hennes kolleger er i dyp sorg etter tapet av henne.

– Dette tar vi veldig, veldig tungt. Det er en stor tragedie, sier daglig leder Espen Karlsen til TV2.no.

Han beskriver henne som en fantastisk medarbeider, som var med på å skape den suksessen hotellet har hatt og sender tanker til hennes familie og venner.

– De har mistet et umistelig menneske. Jeg forstår knapt sorgen de føler, sier han.

– Ufattelig trist

Larsen har tidligere vært kjæreste med artistmanager og Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen. Til vg.no forteller Karlsen at det var tøft å få beskjeden om ekskjærestens bortgang.

– Hennes påvirkning på meg er noe jeg vil bære med som et fantastisk minne av Anne Elisabeth. Hun var spesiell og gjorde en forskjell. Det er uendelig trist, sier Karlsen til vg.no.

Kjendisvenner kondolerer

Anne Elisabeth Larsen hadde flere kjente personer i sitt nettverk, og på sosiale medier strømmer kondolansemeldingene inn.

«Jeg kommer aldri til å glemme ditt smittende humør, positiviteten og stå-på-viljen din. Du var så inspirerende, og hadde en fantastisk og sjelden gnist. Dette er så vondt og uforståelig. Alle mine tanker går til de nærmeste. Himmelen har fått tilbake en av sine vakreste engler, og du lever videre i hjertene våre. Hvil i fred, min venn!» skriver Anine Stang ifølge dagbladet.no.

«Verdens fineste solstråle»

På Larsens Facebookside har fotograf Per Heimly skrevet:

«Så ufattelig trist. Verdens fineste solstråle! Life is hard! Hvil i fred i himmelen!»

Funnet på 29 meters dyp

Larsen og Hagen omkom etter en ulykke som involverte en fritidsbåt og en taxibåt. Hendelsesforløpet i saken er fremdeles uklart.

Etter et døgn med leting ble de funnet på 29 meters dyp ved hjelp av en miniubåt i Kragerø søndag morgen.