Carew ferdig med fotballkarrieren

John Carew sier rett ut at det ikke er noe som tyder på at han kommer til å satse på fotball igjen. Onsdag stilte han i kjendiskamp på Ekebergsletta.

Nettavisen melder at den tidligere norske landslagsspissen ikke har spilt en offisiell kamp siden 17. april i fjor. Den gangen gjorde han et innhopp for West Ham.

Onsdag tok han på seg fotballskoene igjen for å være med i showkamp under Norway Cup på Ekebergsletta. Han storkoste seg og sa etter kampen at karrieren hans nok var over.

– Ja, det tror jeg, altså. Jeg vil spille kamper som dette en gang i blant, men dette er bare annen gang på et og et halvt år at jeg har fotballsko på beina. Den forrige gangen var i Marrakech. Det var også en veldedighetskamp, fortalte Carew til Nettavisen.

Han sa at han ikke føler noe kribling i magen når han tenker tilbake på fotballkarrieren, men han la til at han har stor glede av å se fotballkamper.

– Jeg har egentlig ikke bestemt meg, men det ser ikke ut til at jeg kommer til å satse på fotball igjen. Jeg holder på med mange andre ting. Du må savne det og være motivert, og lysten er ikke der nå, for å si det sånn, utdypet den tidligere Roma-, Lyon-, Valencia-, Vålerenga-, Besiktas- og Rosenborg-spilleren. (©NTB)