Celtic slo Helsingborg 2 0 to ganger i kvalifiseringen sist sommer. Nå skal Elfsborg passeres (Foto: RUSSELL CHEYNE/Reuters)
Celtic slo Helsingborg 2 0 to ganger i kvalifiseringen sist sommer. Nå skal Elfsborg passeres (Foto: RUSSELL CHEYNE/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

CL-kvalifisering på programmet også onsdag

Elfsborg fikk det mistenkelig enkelt sist. Nå blir det vanskeligere

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

PFC Ludogorets Razgrad - Partizan Beograd H: 1,70 U: 3,30 B: 3,85

Celtic - Elfsborg (Handikap fulltid 0-1) H: 2,25 U: 3,35 B: 2,30

Totalodds: 3,83

Innleveringsfrist: 19:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

PFC Ludogorets Razgrad - Partizan Beograd H: 1,70 U: 3,30 B: 3,85

3. runde. 1. kamp. Ludogorets Razgrad har vunnet serien i Bulgaria to sesonger på rad. I fjor sommer ble det 3-4-tap sammenlagt for Dinamo Zagreb etter baklengsmål på overtid i begge kampene. Nå tapte de 1-2 borte for Slovan Bratislava, men hjemmereturen ble vunnet med 3-0. Vertene har innledet serien med 1-0-1, og de har allerede rukket å bytte trener. Partizan Beograd har vunnet den serbiske serien seks sesonger på rad. De har kommet til ett gruppespill i CL. Forrige sesong røk de for AEL Limassol i denne runden. Siden slo de ut Tromsø i EL-playoff. I EL-gruppespillet ble det 0-3-3. Til denne runden kom de etter 1-1 borte og 0-0 hjemme mot armenske Shirak. Vladimir Volkov (f) scoret det avgjørende bortemålet på overtid i første kamp, men han ble utvist i hjemmekampen. Dette er åpent over to oppgjør og Ludogorets Razgrad blir greie favoritter på eget gress. H-oddsen har gått ned fra 1,90 til 1,70, men hjemmeseier blir likevel valget etter Ludogorets Razgrads gode kamp sist.

Celtic - Elfsborg (Handikap fulltid 0-1) H: 2,25 U: 3,35 B: 2,30

Om kampen: 3. runde. 1. kamp. Celtic var naturligvis i egen klasse i Skottland forrige sesong. De gikk da videre fra gruppespillet i CL og tapte for Juventus i åttedelsfinalen. Manager Neil Lennon mener der er urettferdig av laget måtte innom 2. runde, men det er seriens ranking i Europa som teller, og de øvrige skotske lagene faller igjennom i Europa. Celtic hadde dog få problemer med å slå ut Cliftonville i forrige runde. Vertene varmet i helgen opp til denne med 1-2-tap her for Mönchengladbach. Nye Derk Boerrigter (a) ser ut til å bli klar til denne. Elfsborg vant i Sverige i fjor, men etter 1-3-2 på seks kamper nå har de falt til femteplass, ni poeng fra toppen. I helgen spilte de 1-1 borte mot Åtvidaberg. Gjestene kom til denne runden etter 11-1 sammenlagt over Daugava. De scoret seks mål på en drøy halvime i andreomgangen hjemme mot det latviske laget, noe det skal ha blitt satt en del penger på, og det undersøkes om latvierne la seg med vilje. Elfsborg har få skader å ta hensyn til, men Marcus Rohdén (m) blir neppe klar. Spssen Mohamed Bangura er på lån fra nettopp Celtic. Han kan spille her, men det ville være merkelig om han deltar. Elfsborg er klart sterkest på kunstgress, og toppformen ser ut til å være et stykke unna. Klar H på Celtic Park.

Om spillet: Celtic vil selvsagt ha med seg flest mulig plussmål til returen på kunstgresset i Borås. 2,25 for at de slår et smårustent Elfsborg med minst to mål spilles.

Få gratis kortleser her