Nashmomtasje2
Nashmomtasje2

Her «prøvespiller» NBA-stjernen for Inter

Los Angeles Lakers-spilleren Steve Nash fikk måle krefter med Inter-stjernene.

I helgen kom den noe overraskende nyheten om at NBA-spilleren Steve Nash skulle få prøvespille for Inter. Tirsdag stilte mannen, som er kåret til NBAs mest verdifulle spiller to ganger, opp på treningsfeltet i New Jersey sammen med resten av Inter-stjernene.

– Å si at det var et prøvespill er nok kanskje å ta lit hardt i. Men jeg fikk lov til å trene med dem i en time. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg var som en liten guttunge på julaften der ute, sier han etter økten.

Les også: Han er Inters nye prøvespiller
Les også: Basketkjempen blir latterliggjort for sine tynne bein

Men det var ikke bare Nash som satte pris på prøvespillet. Også Inters stjerner synes det var stas å få besøk av NBA-stjernen.

PRØVER SEG: Steve Nash skal spille for Inter (Foto: Mike Coppola/Afp)
PRØVER SEG: Steve Nash skal spille for Inter (Foto: Mike Coppola/Afp)

– Det var en stor glede å få treffe en person som Steve som ikke bare er en flott representant for basketball, men for all sport. Å trene med ham var et spesielt øyeblikk, sier Esteban Cambiasso ifølge trbalfootball.com.

39-åringen har vokst opp med å spille fotball, og lillebroren Martin har 39 landskamper i fotball for Canada. Steve Nash har også tidliere fått trent med favorittklubben Tottenham.

Gårsdagens prøvespill fant sted i New Jersey hvor Inter skal delta i turneringen Guiness International Championships. Der skal den italienske storklubben møte lag som Chelsea, AC Milan, Valencia, Everton, Juventus, Real Madrid og L.A. Galaxy.