abdi (Foto: Scanpix)
abdi (Foto: Scanpix)

Ibrahim avviser at han er fristilt av City: – Det er bare tull

Abdisalam Ibrahim forstår ikke hvorfor engelsk presse skriver at midtbanespilleren er ferdig i Manchester City.

Drammen/Oslo (TV 2 Sporten): Allerede for en uke siden skrev flere engelske aviser at Ibrahim var fristilt fra kontrakten med Manchester City.

Tirsdag melder ofte velinformerte Sky Sports at spilleren nå har fått beskjed om at han kan forlate de lyseblå gratis.

TV 2 Sporten viste Ibrahim artikkelen etter tirsdagens Strømsgodset-trening - den siste før avreise til Tsjekkia og møtet med Jablonec torsdag. Der er han også sitert på at han ble frigitt forrige uke og at han nå ønsker å spille i Premier League.

– Det der er bare tull. Jeg er ikke frisilt fra City. De skriver mye rart i England. Det eneste jeg tenker på er Godset og neste kamp, sier Ibrahim, som har kontrakt med den pengesterke klubben til sommeren 2014, til tv2.no.

Debuterte i Premier League
Midtbanespilleren forlot Fjellhamar på Romerike og flyttet til Manchester allerede som 16-åring. Våren 2010 debuterte Ibrahim i Premier League, men siden har han vært leid ut til Scunthorpe, NEC Nijmegen og samarbeidsklubben Strømsgodset.

Tidligere i sommer ble låneavtalen med Strømsgodset forlenget ut sesongen, men Sky Sports hevder Ibrahim kan forlate Drammen når som helst dersom han får tilbud av Premier League-klubb.

– Jeg har ikke hørt noe, og snakker bare med agenten min om det er noe konkret. Jeg er Godset-spiller ut året, hevder Ibrahim.

Til Palace?
Ifølge Sky Sports skal Crystal Palace, West Bromwich, Newcastle, Swansea, Hull og skotske Celtic alle være interesserte i U21-landslagsspilleren.

Jonathan Parrs Palace hevdes å være meget ivrige da en avtale med Newcastles Dan Gosling ikke gikk i orden.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Strømsgodsets trener Ronny Deila  (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)
Strømsgodsets trener Ronny Deila (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)

Strømsgodset-trener Ronny Deila vet at Ibrahim er en av flere spillere som følges tett av en rekke storklubber, men føler seg likevel trygg på at den somaliskfødte midtbaneeleganten blir i Drammen.

– De må ha noe «inside» der borte i England. Eller det er kanskje mer «outside». Jeg har ikke hørt noe som helst. Det som skjer er at «Abdi» skal spille i Strømsgodset ut sesongen. Det er helt sikkert, sier Deila til tv2.no.