napoli
napoli

Se Higuaín, Reina og Benitez bli hyllet av Napoli-fansen

Napolis sommersigneringer og nye trener ble ønsket velkommen mandag kveld. Se video!

Det så lenge ut til at Gonzalo Higuaín var på vei til Premier League og Arsenal denne sommeren, men argentineren gjorde en helomvending. Mandag ble han presentert foran sine nye fans.

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg håper på et strålende år og vi har et fantastisk mannskap, sier den tidligere Real Madrid-spissen.

Se video i videovinduet øverst!

– Lånt ut mot min vilje
Napoli har markert seg både innenlands og utenlands de siste årene. Higuaín håper nok at han skal klare å erstatte Edinson Cavani og at laget bemerker seg - også i år.

– Jeg håper vi kan få til store og viktige resultater denne sesongen. Og fantastiske fans, som alltid, sier Higuain.

Også Pepe Reina ble presentert på sin nye hjemmebane. Han uttalte i et brev tidligere mandag at Liverpool lånte han ut uten at han var klar over det.

– Beste manageren jeg har spilt for
– Dersom det er noe jeg angrer på så er det måten jeg nå forlater klubben på. Det er helt naturlig at jeg er skuffet over ledelsen etter som de inngikk en avtale om å låne meg ut uten at jeg selv visste det. Jeg synes at jeg fortjener å bli behandlet bedre enn det selv om jeg forstår at det av og til må tas vanskelige avgjørelser i fotballen, skrev Reina i brevet.

Men han så likevel ut til å kose seg foran sine nye fans. Nå ser han fram til å jobbe med Rafael Benitez - en mann han jobbet tett med da spanjolen var manager i Liverpool.

– Jeg må se fremover mot en ny utfordring med Rafael Benítez som jeg mener er den beste manageren jeg har spilt for. Og jeg er heldig som får gå fra en stor klubb til en annen. Napoli minner meg om det Liverpool-laget jeg kom til i 2005. De har noe ambisiøst på gang, sier han i brevet.

Se video i videovinduet øverst!