MANGLER EN BOKSTAV: Ser du hvilken bokstav som har falt ut?
MANGLER EN BOKSTAV: Ser du hvilken bokstav som har falt ut?
BQTpElMCcAA bBV
BQTpElMCcAA bBV

Sjekk arrangørens forferdelige medaljetabbe

Ser du feilen?

Å ta med seg en medalje hjem fra et mesterskap er enhver idrettsutøvers største drøm. Men en arrangørsvikt har sørget for at medaljene utdelt i de pågående World Games-lekene i Cali i Columbia er ekstra spesielle.

World Games er et idrettsarrangement for alle idrettene som ikke er representert i olympiske leker. I likhet med OL arrangeres det hvert fjerde år og bowling, biljard, strandhåndball og slike idretter er representert i lekene

IOC er blant arrangørene av lekene, men ting tyder på at vedkommende som har hatt ansvaret for medaljebestillingen har gjort en svak jobb.

For hvis man ser nærmere på medaljene ser man at det mangler en bokstav i ordet «World». Dermed har de fått utdelt medaljer for lekene «Word Games». Arrangøren unnskylder blemmen og påpeker at de ikke er vinnere i en Scrabble-turnering.

– I utarbeidelsen av teksten på medaljene er det oppdaget en feil som er utenfor vår organisasjons feil. Vi ønsker å be utøverne om unnskyldning. Den utilsiktede feilen fjerner ingenting fra utøvernes ære eller fortjeneste. Vi tar de nødvendige korrigorerende tiltak, heter det i en pressemelding utgitt av arrangøren.

Klikk her for flere nyheter på tv2.no