KONGELIG KUPP: Usain Bolt forsøker å overbevise prins William om at sønnen ikke må oppdras som Aston Villa fan.
KONGELIG KUPP: Usain Bolt forsøker å overbevise prins William om at sønnen ikke må oppdras som Aston Villa fan.

Bolts bønn til prins William: – Ikke la sønnen din bli Villa-fan

Prøver å kuppe den nyfødte til Manchester United.

Se Manchester United-Kitchee mandag kl. 14.00.

Usain Bolt blander seg inn i kongelige anliggender. Prins William er Aston Villa-fan, og nå ber Bolt prinsen om å sørge for at hans nyfødte sønn George ikke følger i farens fotballfotspor.

– Den britiske kongefamilien er flotte mennesker, jeg har vært så heldig at jeg har møtt noen av dem. Jeg ønsker prinsen og hertuginnen alt det beste for dere førstefødte, sier Bolt, men legger til:

– Jeg håper bare ikke han følger i sin fars fotspor og blir Aston Villa-fan. Det er ikke rettferdig å la et barn gjennomgå det. Spesielt ikke en prins, sier Bolt til The Sun.

Vil ta ham med til Old Trafford
Han prøver å rekruttere det siste tilskuddet til kongefamilien til sin egen favorittklubb, Manchester United.

– Når prinsen er gammel nok tar jeg ham gjerne med til Old Trafford. Det er bare rettferdig at den lille prisen før støtte et lag som vinner, sier Bolt.

Aston Villa har imidlertid begitt seg ut på en sjarmoffensiv for lengst. Da prisen ble født sendte klubben ut sine gratulasjoner, og Villa-ledelsen sendte den nyfødte en drakt i gave.

Så gjenstår det å se hvem det blir som vinner dragkampen om prinsens gunst.

villa
villa

Bolt utfordret av Farah
Usain Bolt har for øvrig takket ja til å møte den britiske OL-mesteren Mo Farah i et veldedighetsløp. Jamaicaneren ønsker å utfordre langdistanseløperen på 600 meter.

De to friidrettsutøverne var blant stjernene i fjorårets London-OL med to gullmedaljer hver. Nå har Farah invitert verdens raskeste mann til en duell over en – for begge – uvant distanse.

– Det ville vært fantastisk å møtes til et løp der folk, virkelige friidrettsfans, kunne stemme over den mest passende distansen. Er du klar for det? Kom igjen, du må gjøre det, sa Farah med adresse til Bolt i et Sky Sports-intervju.

I et annet intervju ble Bolt vist bildene. Han svarte umiddelbart at han er klar for utfordringen: – Det høres morsomt ut. Det blir hardt, men det er for veldedighet og handler om glede og moro. Jeg er klar for alt, for alt er mulig.

Sprinteren holder verdensrekordene på 100 og 200 meter. Han sa at det er helt utelukket å løpe 1500 meter mot Farah.

– Det er altfor langt. 600 meter kan jeg klare, for jeg har løpt 600 på trening. Men aldri 1500 meter, la Bolt til.

(©NTB/TV 2 Sporten)