Drillo: – 50-50 mellom Godset og RBK

Egil Olsen er helt trygg på at seriemesterskapet kommer til å gå til enten Strømsgodset eller Rosenborg i år. Men han våger ikke å tippe hvor gullet havner.

– Det bare må bli et av de lagene, selv om ingen av dem har imponert veldig. Hvem som ender på topplassen til slutt, føler jeg er litt hipp som happ, så jeg vil ikke holde en knapp på noen av dem, sier landslagssjef Drillo til NTB.

Han holder tett kontakt med den norske eliteseriefotballen og får med seg det meste. Søndag valgte han Strømsgodset – Hønefoss framfor kvinnefinalen i fotball, og han angret ikke på det. Godset vant 6-1 etter et fyrverkeri av en kamp

– Det var virkelig imponerende å se Strømsgodset søndag. Laget spilte veldig bra, men jeg også sett dem i mye svakere kamper. Spillet er litt varierende, men i søndagens kamp mot Hønefoss var det fin bevegelse i laget. På det området er Strømsgodset bedre enn de andre lagene i eliteserien, men det betyr ikke at jeg holder drammenserne som seriefavoritter.

– I kampen mot Rosenborg føler jeg som sagt at det er litt 50-50, sier Drillo til NTB.

Strømsgodset var seriemester forrige gang i 1970. I fjor endte drammenserne på annenplass bak Molde, mens bronsen gikk til Rosenborg. (©NTB)