eddy2
eddy2

Boasson Hagen tilbake på landeveien

Edvald Boasson Hagen gjør store framskritt etter velten og bruddet i skulderen. Uhellet sendte ham hjem etter den 12. etappen i Touren.

Nå er han tilbake på landeveien igjen. – Jeg må bare si at det ser veldig bra ut for Edvald, faktisk bedre enn vi kunne forutse. Han har fått veldig tett og bra oppfølging fra Olympiatoppen, og han er hos dem daglig og får behandlinger. Oppfølgingen har vært veldig profesjonell, sier Kurt Asle Arvesen til NTB.

Han følger opp Hagen på vegne av Sky-laget her i Norge, og Arvesen har bare positive tilbakemeldinger å komme med når det gjelder en av Sky-lagets aller mest verdifulle hjelperyttere.

– Tidlig i forrige uke var Edvald på rulla og trente, og denne uken har han vært på landeveien. Han har vært gjennom treningsturer på opptil tre timer, og det funker bra, forteller Arvesen.

– Foreløpig kan han bare sitte på sykkelen, og han tar det litt rolig, men det er veldig positivt at han får trent så bra som han gjør i øyeblikket, legger han til.

Arvesen kan ikke si noe om når Edvald Boasson Hagen kan være tilbake i ritt igjen, men han ligger i rute til å være i god form til VM i slutten av september.

Se velten som felte Boasson Hagen under:

730848

(©NTB)