Zlatan (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX/Afp)
Zlatan (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX/Afp)

Dette er superlønnen som skal få Zlatan til å bli i Paris

Klubben skal ifølge L'Equipe ha tilbudt stjernen en ny og forbedret kontrakt.

Spekulasjonene rundt fremtiden til Zlatan Ibrahimovic har lenge svirret i media. Nå ser det derimot ut som om den svenske superstjernen blir i Paris Saint Germain.

Mange har ment at svensken har trengt en bekreftelse på at han fortsatt er stjernen i klubben etter at de hentet Edinson Cavani tidligere i sommer. Den bekreftelsen skal han nå ha fått gjennom en grei økning av årslønnen sin. Det melder den franske avisen L'Equipe.

Les også:Zlatan vil i møte med PSG-ledelsen om fremtiden

Ifølge avisen skal angriperen nå tjene mellom 118 og 125 millioner norske kroner i året. Det siste året har han tjent nærmere 110 millioner kroner. Zlatans kontrakt strekker seg i dag til sommeren 2015. Klubben vil nå også jobbe for å forlenge med svensken.

Angriperen skal også ifølge hovedstadsavisen Le Parisien hatt en lang taktisk samtale med Laurent Blanc etter treningskampen mot Real Madrid i Sverige. En av tingene de skal ha kommet frem til var at klubben ikke ville klare seg uten Zlatan.

Under oppholdet i Sverige skal Zlatan også tydelig ha vist hvem som var sjefen. Da laget spiste middag siste kvelden i Stockholm fikk ingen forlate bordet før Zlatan selv hadde gått.

Trener Blanc var likevel strålende fornøyd med oppholdet.

– Det har vært veldig fint. Vi har blitt tatt imot veldig bra. Jeg har bare positive ting å si om Sveirige, sier han.

Zlatan (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)
Zlatan (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)