NCI
NCI

TV 2 Sporten på Norway Cup

Instagram, fotball-quiz og kommentator-konkurranse er bare noe av det du finner på TV 2 Sportens stand.

Årets Norway Cup er i gang. 4200 kamper skal spilles og som vanlig er TV 2 sporten på plass på Ekebergsletta med tv-sendte kamper, eget område og flere profiler.

Gjennom hele uken gir vi deg muligheten til å dele ditt beste bilde fra NC med oss og resten av folket. Alt du trenger å gjøre er å legge ut ditt bilde på Instagram med tag #2NC.
Hver dag trekkes det ut tre vinnere som vil motta en TV 2 Sporten-pakke med masse godbiter. Vi trekker også ut en dagsvinner som vil få sitt bilde innrammet.

Dagens tema finner du her
Tirsdag Forelskelse/flørt

TV 2 Sporten på Ekeberg
For mer info og mye moro, besøk våre NC-folk på TV 2 Sporten-standen på sletta. Her kan du blant annet, flere ganger daglig, delta i vår fotball quiz. Quizmastere er profiler som Davy Wathne, Siri Norby, Ole Martin Årst, Freddy dos Santos og mange flere. De tyve beste tar med seg trikseball, wrist-wallet og Sumo-anbonnement. Er det en seiersherre/dame stående til slutt vanker det enda mer godbiter.

Hver dag mellom 12.30 og 14.00 kan du også delta i vår kommentator-konkurranse. Her kan du prøve deg som ekte kommentator i TV 2's eget NC-studio. Alle som deltar vil få premie og ukens beste vil får reise og to billetter til VM-kampen Norge - Kypros på Ullevaal 6. september. Vinneren vil også få mulighet til å kommentere en av lørdagens finalekamper direkte på våre kanaler sammen med vår egen ekspert!

Se alle kommentatorklippene her