Sulimani debuterte med scoring

Viking fikk det de ønsket av nysignerte Benjamin Sulimani (24). Søndag kom han inn fra benken og scoret det tredje målet da Start ble slått enkelt.

Forsvarsspillerne Indridi Sigurdsson og Johan Lædre Bjørdal åpnet ballet for Viking hjemme mot Start søndag med hver sin scoring. Deretter punkterte nyinnkjøpte Sulimani kampen med 3-0-scoringen etter bare ti minutter på banen i sin debut.

– Om vi er stabile så kan vi melde oss på helt i toppen av tabellen. Vi skaper sjanser og scorer mål på dem. Det er det som teller, sa Sigurdsson til TV 2 etter kampslutt.

Sulimani ble byttet inn etter 60 minutter. Bare ti minutter senere plukket østerrikeren opp ballen utenfor 16-meteren og plasserte den galant oppe i hjørnet bak Håkon Opdal med sin venstrefot.

Det ble spikeren i kista for et slapt Start-lag som aldri var i nærheten av poeng i Stavanger.

Sigurdssons scoring i første omgang kom på et frispark, som via muren fant veien opp i krysset. Deretter doblet hans stoppermakker Lædre Bjørdal til 2-0 med hodet like før pause. (©NTB)