Bodø/Glimt økte forspranget

Bodø/Glimt fortsetter å vinne i 1. divisjon, mens utfordrerne alle tapte terreng i første runde etter sommeroppholdet søndag.

Bodø/Glimt kom under allerede etter ett minutt mot Ull/Kisa. Ole Kristian Langås sjokkerte for Jessheim-laget, men Ibba Laajab og Dane Richards sikret seier for Jan Halvor Halvorsens gutter. Ledelsen er nå oppe i ni poeng.

Kristiansund på annenplassen tapte 1-2 hjemme for Stabæk etter at Mads Stokkelien hadde scoret to mål for gjestene fra Bærum. Stokkelien satte først inn en straffe i 1. omgang, og han gjorde seiersmålet da han satte inn sin egen strafferetur. I mellomtiden hadde Jean Alassane Mendy utlignet til 1-1.

Ranheim ligger à poeng med Kristiansand med sine 29 poeng, men klarte bare 2-2 hjemme mot bunnlaget Elverum. Det ble en dramatisk kamp hvor både Elverum og hjemmelaget misset fra straffemerket. Vertenes Jo Sondre Aas scoret imidlertid på sin retur da han gjorde 2-1-målet, men Martin Brekke ødela full poengpott.

Hødd syntes å dra hjem en sikker seier borte mot Vard-Haugesund og var da også oppe i en 2-0-ledelse før hjemmelaget kom tilbake og fikk med seg ett poeng.

Fredrikstad fortsetter å slite, og Follos Fredrik Levorstad ble matchvinner med kampens eneste mål. (©NTB)