Folkefavoritten

Når Siv Emilie Løvvold stiller til start fyker hun som regel rett til topps på rangeringene. I dag er hun den aller største favoritten.

Vi vant over 21.000 kroner totalt i går og i dag er det en spennende omgang med mange seierskandidater. For å kunne gardere så bredt som mulig kan det lønne seg å tippe på lag med flere.

Besøk TV 2s andelstorg og tipp sammen med våre traveksperter her!

Dersom du ønsker å fylle ut en kupong selv har travekspert Morten Rustad levert følgende analyse for kveldens V65-omgang:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

I V65-1 kommer favoritten 1 Stolt Odin ut og det er riktig det. Den har en god vinnersjanse. Det er et par hester man må være oppmerksom på. Den ene er 9 Spang Draupner som var bra etter comebacket og 5 Arveprinsen som gikk et meget bra løp etter galopp på Momarken sist.

V65-2 er et montéløp så da er det bare å krysse av for hesten til Siv Emilie Løvvold. Hun rir storfavoritten 3 Global Nansen som har vært veldig god i monté. Vant begge startene sine i monté hvor særlig den siste var imponerende. Har et billigere løp nå. Er i særklasse den største favoritten i dag.

Vi finner veldig mange seierskandidater i V65-3. 7 Hot Babe er favoritt, men står i dårlig spor og møter bedre hester nå. Nest sist var den helt sjanseløs mot 2 Orlando Piner og 11 Super Julio. Orlando Piner har blitt slått av Super Julio to ganger – begge på grunn av galopp. 3 He’s So Vain, 5 Karon Beach, 4 Wayne er også gode. Det er også et par importer i 1 Stolen In America og 12 Donnie Donato som er to spørsmålstegn.

To hester skiller seg ut i V65-4. 3 Alejandro Hall vant greit sist på Sørlandet og startkatapulten 4 Logical Fantasy som vant fra tet sist.

I V65-5 får vi en ny overspilt favoritt i form av 5 Kolbu Tarzan. Skal ut på sprint som ikke er noen fordel. Ble veldig riktig for den sist da den vant. Nest sist galopperte den fra start. Da satt 6 Eld Stjernen fast og hadde slått Kolbu Tarzan om den hadde kommet seg løs. 8 Maurstad Elden er en lynhurtig sprinter med dårlig spor. Er et åpent løp som bør garderes.

Finaleomgangen er et jevnt og åpent hoppeløp hvor man også bør strø på med noen garderinger. Få med 3 Chickamauga, 2 Thai Passion, 5 One By One, 9 Prada Vang og 10 Routine B. R.