Luis Suarez, Liverpool (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)
Luis Suarez, Liverpool (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Nå vil Real Madrid ha Suarez også

Mens Fabregas har sagt ja til Manchester United-overgang etter hemmelig møte. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

I går ville ryktene ha det til at Gareth Bale har krevd en overgang etter et 735 millioner-kronersbud fra Real Madrid. En presset manager André Villas-Boas nektet å uttale seg om Bales situasjon da han ble grillet lørdag, skriver Sunday Telegraph.

Real Madrid har imidlertid ikke tenkt å gi seg og forbereder et nytt bud på 770 millioner kroner, melder Sunday Mirror.

Metro melder det fullstendig åpenbare når de skriver, i dag, at Arsenal har vendt oppmerksomheten sin mot Luis Suarez etter at Gonzalo Higuain ble klar for Napoli. Har Metro ansatt Sherlock Holmes?

The Sunday Times skriver imidlertid at at Real Madrid også ønsker å gi Arsenal kamp om Suarez - spesielt dersom Tottenham-styret fortsatt setter seg på bakbeina og nekter å gi Gareth Bale tillatelse til å slutte seg til storklubben.

Les også: Liverpool-eiere avfeier salgsrykter

Engelske klubber har ligget langflate etter Wayne Rooney, men Manchester United har gjort at klart at de vil kun selge dersom 27-åringen aksepterer å gå utenlands ifølge Sunday Mirror. Så spørs det om Rooney er interessant for klubber utenfor balløya.

Det til tross for at Jose Mourinho ifølge The Sun skal ha 270 millioner kroner liggende klar for å hente angriperen.

Swansea har handlet stort i sommer, men Michael Laudrup er ikke ferdig. Til tross for å ha hentet Wilfried Bony er dansken interessert i en ny spiss, melder SkySports.

Les også: Fotballspiller tatoverte eget navn... i panna!

michael laudrup 1 (Foto: Nick Potts)
michael laudrup 1 (Foto: Nick Potts)

– Vi er ikke interessert i Nani, sier Monaco-trener Claudio Ranieri. Ranieri har nok pengene til å hente portugiseren, men de ønsker ikke å kjøpe vingen, melder goal.com.

I går skrev Newcastle Evening Chronicle at det kom til å kreve et bud på 80 millioner kroner for at Lyon vil selge Bafetimbi Gomis til Newcastle, men radarparet Alan Pardew/Joe Kinnear vil gjerne gjennomføre overgangen billigere. I søndagens utgave av avisen står det at de har lagt inn et bud på 64 millioner kroner.

Samtidig har Joe Kinnear forhørt seg om Sunderland-forsvarer Phil Bardsley, melder Sunday Express. Forhåpentligvis har han skjønt at det ikke er Peter Beardsley han ønsker å hente...

Les også: Han er Inters nye prøvespiller

Arsenals midtbanespiller Santi Cazorla (28) har avfeid spekulasjonene som linket ham til en overgang til Atletico Madrid. Det kan du lese mer om på blant annet talkSPORT.

Aston Villa har akseptert et bud fra Blackburn Rovers for midtbanespiller Barry Bannan. 23-åringen har falt i unåde hos manager Paul Lambert og har trent med reservelaget i oppkjøringen til sesongen, skriver lokalavisen Birmingham Mail.

Javier Hernandez har gjort sakene sine bra for Manchester United, men utsiktene til å bli førstevalg på Old Trafford er ikke gode. Valencia kan bli utveien. Ifølge Sunday People skal den spanske storklubben være interessert i mexikaneren.

Se også: Messi-show da Barcelona knuste VIF

Hernandez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Hernandez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Manchester United vurderer å gjøre et siste forsøk på å hente Cesc Fabregas gjennom å legge inn et bud på 320 millioner kroner, skriver Mail on Sunday.

Samtidig skriver Sunday Express at Fabregas har gått med på å bli Manchester United-spiller etter et hemmelig møte mellom agent Darren Dein og Manchester United-direktør Ed Woodward.

Roberto Martinez ønsker å hente flere av sine tidligere Wigan-spillere deriblant Mohamed Diame, James McCarthy og Victor Moses, melder Daily Star.