Jean Alassane Mendy har scoret flest av Kristiansunds mange målgjørere i år
Jean Alassane Mendy har scoret flest av Kristiansunds mange målgjørere i år
tippesaken_header
tippesaken_header

Adeccoliga-dobbel spilles søndag

To hjemmefavoritter skal innfri til 3,35 ganger pengene

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Kristiansund BK - Stabæk H: 1,70 U: 3,35 B: 3,70

Fredrikstad - Follo (Handikap fulltid 0-1) H: 1,97 U: 3,60 B: 2,55

Totalodds: 3,35

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Kristiansund BK - Stabæk H: 1,70 U: 3,35 B: 3,70

Kristiansund vant fem på rad før oppholdet, og de er i posisjon til å rykke opp for andre år på rad. I juli har de vunnet 4-1 borte over Fredrikstrad og 5-1 hjemme ovrer HamKam. Det er få fravær i troppen og knallhard konkurranse om plassene på laget til Geir Bakke. Stabæk er nr. 7 med 6-6-3 totalt og 2-3-3 borte. De tok en ferie etter noe skuffende 1-1 hjemme mot Vard. Erik Benjaminsen (f), Anders Trondsen (m) og Fredrik Brustad (f) sliter med skader. I tillegg er det usikkert om kaptein Bjarte Haugdal (m) rekker høstpremieren. KBK har imponert, og får både tips og innsatser til 1,70 på eget gress.

Fredrikstad - Follo (Handikap fulltid 0-1) H: 1,97 U: 3,60 B: 2,55

Om kampen: Fredrikstad hadde det svært tøft i vårsesongen, men økonomisk ser det nå langt lysere ut. Vertene har også fått inn penger slik at Julius Adaramola (m) blir i klubben. Med 7-1-7 har hjemmelaget fire poeng opp til sjetteplassen. Lars Grorud (f) soner å ha blitt utvist i 0-4-tapet borte for Bodø/Glimt for tre uker siden. Kevin Duré (f) et klar for 90 minutter etter langvarig skadefravær. Follo sliter over alt. Med 2-2-11 er de i bunnen. Skadene er stadig noen og økonomien er mer enn skral. Ryktene om at spillerne er fristilt er dog tilbakevist av klubben. Det må nesten uansett bli nedrykk. Dette skal FFK vinne.

Om spillet: Follo har 1-2-4 med dette utgangspunktet borte, Fredrikstad 3-1-3 hjemme. 1,97 for at Fredrikstad vinner dette med minst to mål spilles.

Få gratis kortleser her