Barcelona dominerte på Ullevaal

Det ble som ventet et show fra ende til annen da Barcelona gjestet Vålerenga lørdag. Både stjernene og ungguttene herjet for spanjolene, som til slutt vant 7-0.

Lionel Messi var utvilsomt det største trekkplasteret på Ullevaal-matta lørdag kveld. 20.012 tilskuere hadde funnet veien til landskamparenaen.

Verdens beste fotballspiller markerte seg kjapt. I løpet av de tretten første minuttene av kampen mot Vålerenga hadde han vært både sist og nest sist på ballen som fant veien inn i Vålerenga-målet.

Med 3-0 så kjapt var håpet til de få som hadde sett for seg en jevn kamp, drept. Jonathan Dos Santos scoret 4-0 tre minutter før pause, og ble med det omgangens fjerde målscorer etter Messi, Cristian Tello og Alexis Sánchez.

– Det var en god treningskamp for oss. Det virket som om det var gøy både for oss og for tilskuerne, sa Barcelonas Alexandre Song til TV 2.

Etter pause kom ikke Messi tilbake på gressteppet. Han var den første av totalt elleve Barcelona-spillere som ble byttet ut i løpet av kampen. Byttet hele laget gjorde også Vålerenga, bortsett fra keeper Lars Hirschfeld. (©NTB)