Jessica Ennis-Hill under pari i generalprøven for VM

Sjukampdronningen Jessica Ennis-Hill testet VM-formen på Olympiastadion i London lørdag. Det ble ikke helt som hun hadde håpet.

Nå står hun foran en vanskelig avgjørelse om hvorvidt hun skal reise til Moskva-VM eller ikke. Hun har slitt med skader det meste av sesongen i år, og da hun testet seg i Anniversary Games i London fredag og lørdag endte hun på en skuffende fjerdeplass på 100 meter hekk med en tid godt over 13 sekunder. I lengde, der hun også stilte, endte hun helt sist.

For et år siden var hun med på sette det britiske OL-publikummet i ekstase med sin gullmedalje i sjukampen. Nå er hun bare en skygge av seg selv.

– Jeg står foran en vanskelig avgjørelse, og det hater jeg. De problemene jeg har slitt med er på vei til å gå over, men jeg får se hvordan jeg blir de kommende dagene. Det er fortsatt er åpent spørsmål om jeg kommer til å stille i Moskva eller ikke, sa hun på pressekonferansen etter at London-stevnet var over.

Hun løp inn til 13,08 sekunder på korthekken lørdag. I lengde klarte hun bare 6,16 meter, og det var langt bak persen som er på 6,54 meter.

Det ble en skuffende helg for Jessica Ennis-Hill på Olympiastadion i London fredag og lørdag. (©NTB)