NIles Ranger på Instagram med ny tattis (Foto: Faksimile: Instagram.com)
NIles Ranger på Instagram med ny tattis (Foto: Faksimile: Instagram.com)

Fotballspiller tatoverte eget navn... i panna!

Nile Ranger kommer i alle fall ikke til å glemme etternavnet sitt.

Av Sandra Mei Ling Noer

Den tidligere Newcastle United-spissen Nile Ranger (22) bestemte seg nylig for å ty til nåla. På Instagram viser han stolt fram et bilde av sin nye tatovering, og på bildet ser man helt tydelig at fotballspilleren har valgt et temmelig spesielt sted å tatovere seg. I panna.

Over hans høyre øyebryn står det dermed skrevet «Ranger» med sirlig skrift.

Hetses på Instagram: – Idiot!

Det ser ikke ut til at 22-åringen imponerer nevneverdig med sin nye tatovering. Under bildet han selv har postet, renner det inn med latterliggjørende kommentarer.

– Du, min gode mann. Er en idiot. Du hadde sjansen til å jobbe deg til karriere og respekt som spiller i Premier League, men spiller i stedet en gangster, skriver en bruker.

Instagrammen etter tattis (Foto: Faksimile Instagram.com)
Instagrammen etter tattis (Foto: Faksimile Instagram.com)
– Haha, for en idiot. Definitivt et k*khue nå, skriver en annen.

Skandaleomsust

Dette er ikke første gang spissen skaper overskrifter i mediene. Tidligere i år ble han hentet av britisk politi etter at en kvinne anmeldte ham for voldtekt på et hotell i Newcastle.

Ranger ble plukket opp av Southhampton som 15-åring, men var involvert i et væpnet ran like etter, som førte til soning i en ungdomsanstalt og slutten på Southampton-karrieren.

I sin tid i Newcastle har spilleren også skapt trøbbel for seg selv, og andre. Han har blitt arrestert for fyllekjøring, han har blitt bøtelagt for homofobe ytringer på Twitter, han har blitt tiltalt for vold, han har blitt irettesatt for å ha latt seg avbilde med en pistol i hånden og han har blitt arrestert for brudd på prøvevilkårene i påvente av en voldssak der han selv var siktet.

Se også: – Carews nye tatovering har en skrivefeil

– Ingen vil signere ham

Det var i mars i år at Ranger var ferdig i Newcastle United. Klubbens manager Alan Pardew har tidligere gitt uttrykk for at 22-åringens oppførsel har fått ham til å miste tålmodigheten. Han mener at Rangers holdning må endre seg dersom han ønsker en karriere innen fotball.

– Vi har ikke en eneste klubb som har lyst til å signere ham. Det burde ringe en alarmklokke i hodet hans, om at han må skjerpe seg. Men kanskje han ikke vil være en fotballspiller, sa han til avisa The Newcastle Chronicle i fjor, ifølge The Daily Mail.

Nile Ranger står uten kontrakt etter å ha blitt sluppet fra Newcastle.

Se også: Tatoverte kjærestens navn i fjeset – etter å ha vært sammen 24 timer

Nile Ranger - Newcastle (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Nile Ranger - Newcastle (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)