25 millioner kroner til alenevinner

For å hjelpe deg på vei lanserer vi to bankerkandidater til kveldens V75-omgang på Forus Travbane.

Husk at du kan tippe på lag med TV 2s traveksperter! De setter opp en rekke kuponger som du kan kjøpe en andel av. Disse andelene koster fra 200 kroner og helt opp til 3000 kroner.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Dersom du ønsker å tippe på egenhånd har TV 2s travekspert Morten Rustad levert følgende analyse:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V75-1: 2 Tobrosboy Augustinu er rask fra start og hadde krefter igjen da den kom som nummer to bak 8 Banker Fly sist. Da slo den 7 Urban Barsk. Står fint til og har et fint løp. Er han med fra start kan han holde vinne.

V75-2: 2 Moe Hrym er en suspekt favoritt. Er en rask hest som sikkert tar teten i løpet, men det er en lang distanse som ikke er en fordel. Sist tapte den fra tet. Var heldig da den vant gangen før det da en hest galopperte som vinner. 4 Lukas er i bra framgang. 1 Komnes Brazze er kapabel, men spesielt 3 Melbyjerven må man se opp for. Se også opp for 10 Nume Balder.

V75-3: 6 Flying Power S. S. er en startrask hest som har fordel av sprint. Satt fast på Sørlandet sist, men var ikke veldig god nest sist. Er et klart førstevalg, men jeg er litt ukomfortabel med den. 7 Super Brown har vært veldig god. Et par skikkelig skrellhester er 9 Quillity's Chip og 4 Li Li Fly.

V75-4: Formhesten 8 S. T. C. C. Faksa har vært veldig god. Vant på 2100 meter sist selv om den er en sprinter og møter dårlig motstand her. Men den har et dårlig spor som gjør at man må ta med flere hester. Som 9 Kap Viktoria som er en fryktelig god sprinter. Har et mye bedre spor enn favoritten her. Et par skrellhester er 6 Orella og 2 Almina.

V75-5: Kaldblodshester med lavt grunnlag betyr et standard garderingsløp. 11 H. G. Jerv har ikke startet siden den skuffet på Klosterskogen i juni. Har 40 meter tillegg her. 4 Sangvikskongen er en kapabel fireåring som nesten kan være et førstevalg tross at den er usikker. 12 Eigelands Odin har gått bra. Både 6 Grøtte Troll og 14 Sjefsanna kan gjøre bra løp om dem går feilfritt. Kanskje også 1 Spik Rasken. Her bør man sette av en del kryss.

V75-6: 3 Solvang Balder har blitt som ny etter at dem har begynt å trene hesten for noen måneder siden. Etter at den ble trent har den blitt fryktelig god. Her står den til for å få tidlig tet. Da bør den strengt tatt vinne dette løpet. Dette er en bankerkandidat.

V75-7: 4 Dacke Håleryd er også en bankerkandidat. Møter riktig selskap på en grei distanse. Her er det mange startkanoner som betyr høy startfart og det er en fordel for Dacke Håleryd. Hvis den svikter er dette et helt åpent løp.