Vant 35.000 kroner!

For andre dag på rad ble det premier for TV 2s andelslag. I dag går man mot de aller største favorittene.

Hele seks andelslag gikk inn med over tusen kroner i premie i går. Best gikk det for andelslaget ”Rev i hønsegård 1”. De seks andelstakerne hadde hver betalt 250 kroner for å bli med. Kupongen gikk inn med 35.272 kroner så det ble småpene 5.878 kroner til hver av de seks.

Kjøp andeler til kveldens V65-omgang her!

Oppskriften for kveldens omgang er enkel: Vi går litt tynt i første- og tredjeavdelingen, mens vi prøver å få bort favorittene i de tre siste avdelingene.

Her er løpsvurderingen som travekspert Morten Rustad har gjort for TV 2:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V65-1: Det er flere hester som skiller seg ut her: 2 Stjerne Sus, 5 Space Bee og 1 Bear Cub. Stjerne Sus har ikke tapt løp, men det var nære på både i Norges-debuten og på Jarlsberg sist. Bear Cub har galoppert mye så favorittene er Stjerne Sus og Space Bee.

V65-2: Dette er et ungdomsløp. 5 Sanna Bob er favoritt sammen med 1 No Credit L. A. Sistnevnte har hatt pause, mens ting kan skje med kusken til Sanna Bob. Hester man må se opp for er 3 Constantine W. som egentlig er ganske god og 4 Cabana Boy som hadde vunnet hadde den ikke blitt bortkjørt sist. 6 K. L. M. Thunderdam er også på gang.

V65-3: 6 Timian Scott skuffet litt på Jarlsberg sist, men det var den første starten dens på en måneds tid. 2 Jarli Odin gikk et bra løp som den vant sist, men møter hardere motstand enn hva den er vant til. Disse to skiller seg klart ut. 4 Holterjeven får sannsynligvis teten, men om den holder ut er usikkert. Garderer man de to favorittene er dette tredjehesten.

V65-4: 5 Spang Korbest har blitt en lovlig tung favoritt. Møter tross alt brukbar motstand. Vant V75-løpet i Drammen fra tet nest sist. Da sto riktignok 11 Viktor K. 20 meter bak, mens nå står de likt. Viktor K. er en veldig, veldig hurtig hest, men har nok ingen fordel av distansen her på 2600 meter. 4 Siljevinna V. H. sjokkvant fra tet sist. Kan få teten nå også. 7 Millionolga og 2 Bjørnli Cille var gode sist. Siden Spang Korbest er så stor favoritt er det litt spennende å gå mot den, men man skal vite at den er favoritt av en grunn.

V65-5: En annen storfavoritt er 1 Sejr Gammelsbæk er en seiersmaskin som har vunnet mange løp. Men har ikke vært god i danske Århus i de to siste startene. Møter hardere selskap enn hva den er vant med i Norge tidligere. Denne er det også interessant å prøve å tippe mot. 6 Blended Bellouet har gått gode løp, men minus på kusken. 4 C. C. Neo, 3 Twins Torpedo og 2 Mieux di Quattro er luringene.

V65-6: 3 Kejser K. D. har gått gode løp og slipper konkurranse fra de beste nå. Alt ligger an til at den får styre og dirigere fra tet. Da kan det fort gå inn. Er temmelig åpent om den ikke vinner, med ett unntak: 7 Please Poppy. Den avsluttet veldig bra nest sist og er i veldig bra form. Motstanden er ikke all verden bak Kejser K. D.