Isinbajeva planlegger babypause etter VM

Jelena Isinbajeva er skadefri og klar for VM på hjemmebane i Moskva. I 2014 tar hun babypause, og deretter er det usikkert hva som skjer med karrieren.

Tirsdag tok hun hjem seieren i det russiske mesterskapet i stav. Den gamle stavdronningen gikk over 4,75 meter. Hun fortalte at hun er skadefri og klar for VM.

Anastasija Stavtsjenko (4,60 meter i det russiske mesterskapet) og Angelina Krasnova (4,50) kommer til å følge henne til VM.

– Karrieren min kommer til å bli avsluttet på Luzjniki stadion. Det var på denne banen jeg vant mitt aller første mesterskap, så det passer å stoppe her, sier den russiske stavhopperen som har verdensrekorden med 5,06 meter, til nyhetsbyrået AFP.

31-åringen har i flere år snakket om at VM i Moskva skulle bli hennes siste store konkurranse. Og hun har definitivt bestemt seg for at 2014-sesongen i alle fall kommer til å gå uten henne, for da er planen å bli mamma.

Men EME News skriver at hun ikke kategorisk har avfeid et comeback til friidretten og videre satsing mot OL i Rio de Janeiro. (©NTB)