Vegard Forren er tilbake hos Ole Gunnar Solskjær i Molde. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Vegard Forren er tilbake hos Ole Gunnar Solskjær i Molde. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Champions League-kvalifisering i fokus tirsdag

Sligo Rovers skal ha svært små muligheter

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Molde - Sligo Rovers (Handikap fulltid 0-1) H: 1,80 U: 3,55 B: 3,05

Totalodds: 1,80

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Molde - Sligo Rovers (Handikap fulltid 0-1) H: 1,80 U: 3,55 B: 3,05

Om kampen: 2. runde. Returkamp. (1-0). Molde vant fortjent på The Showgrounds, og avansementet skal ikke kunne rotes bort. I Tippeligaen kan de neppe nå lenger opp enn en femteplass, men formen er det lite å utsette på. Forrige sommer tapte Molde for Basel i 3. runde. Nå blir det trolig Legia Warszawa som blir neste motstander. Vegard Forren (f) var tilbake i kampen i forrige uke, og defensiven så med et veldig trygg ut. Det er noen fravær hos MFK, men bredden i troppen er nå veldig god. Sligo vant serien i Irland i fjor. De er nr. 3 nå, men 8-0-0 har blitt til 11-6-3. De hadde som motstanderen fri fra seriespill i helgen. Manager Ian Baraclough har få fravær å ta hensyn til. Molde har vist gode takter på Aker Stadion den siste tiden, og oppgjør som dette bør de vinne åtte av ti ganger. Innsatsen settes heller på handikap-varianten, som også kan spilles som single.

Om spillet: Med 0-1 å hente opp må Sligo satse fremover her. Molde var bunnsolide i forsvar i Irland. Her vil de få rikelig med muligheter, og 1,80 for at de vinner med minst to mål kjøpes.

Få gratis kortleser her