iversen (Foto: Bendiksby, Terje)
iversen (Foto: Bendiksby, Terje)

Her er Steffen Iversens nye missekjæreste

Romantikken blomstrer for den tidligere landslagsstjernen.

Av: Ingrid Marie Treborg

Steffen Iversen (36) har funnet kjærligheten igjen.

Nylig ble det avslørt at han hadde flyttet fra den engelske kona Anna Crane Iversen (38), og at de skulle skilles etter ni år sammen.

Nå bekrefter den tidligere landslagsstjernen overfor Se og Hør at han har fått seg en ny kjæreste, Julie Hegle (27) fra Trondheim.

– Ja, det er riktig at jeg har fått meg ny kjæreste. Vi har vært sammen en stund og jeg har det veldig bra, sier Iversen til bladet.

Se og Hør skriver at Hegle studerer jus i Trondheim, og har fra før en sønn på fire år. I 2005, da hun var 18 år, kom hun til Miss Norway-finalen, og tre år etter satt hun i juryen i landsdelsfinalen for missekåringen.

La opp som fotballspiller

I vinter annonserte Iversen at han ville legge fotballskoene på hylla, 18 sesonger etter Rosenborg-debuten. Da var Iversen bare 18 år gammel. Siden har han spilt for både Tottenham, Wolverhampton, Vålerenga og Crystal Palace før han i 2006 returnerte til Rosenborg.

Se også: Dette var karrieren din, Steffen Iversen

Ville være nær familien

Da fotballspilleren siktet seg inn mot en ny Rosenborg-kontrakt i 2010, innrømmet han ovenfor TV 2 at det har vært tøft å tilbringe mye tid borte fra familien, etter en sesong der han var borte fra kone og barn i så mye som sju uker i strekk på det meste.

– Jeg fikk en smakebit på dette tidligere og det var nesten som om min datter på ett år ikke kjente meg igjen etter disse sju ukene. Da forsto jeg at det ikke er holdbart å være vekke fra dem så lenge igjen, sa han da.