GJENFORENES I UNITED? Cesc Fabregas og Robin van Persie kan gjenforenes i Manchester United denne sommeren. (Foto: Matt Dunham/Ap)
GJENFORENES I UNITED? Cesc Fabregas og Robin van Persie kan gjenforenes i Manchester United denne sommeren. (Foto: Matt Dunham/Ap)

De Gea og van Persie håper Fabregas signerer for Manchester United

Både Robin van Persie og David de Gea har spilt sammen med Cesc Fabregas tidligere. Nå håper de at midtbanestjernen ender opp på Old Trafford.

En uvanlig frittalende Moyes bekreftet på en pressekonferanse mandag at Manchester United har kommet med et nytt og forbedret bud på den tidligere Arsenal-stjernen Cesc Fabregas.

Ifølge engelske medier skal det siste budet være så høyt at Barcelona skal være villige til å selge sin midtbanejuvel – dersom den spanske landslagsspilleren ønsker seg en retur til Premier League.

LES OGSÅ: Moyes bekrefter høynet Fabregas-bud

– Selvsagt håper jeg at vi kan spille sammen i Manchester United. Han er en strålende spiller

Håper Fabregas signerer
Stjernespissen Robin van Persie var i en årrekke lagkamerat med Fabregas i Arsenal og har naturligvis fått med seg avisskriveriene om den mulige Manchester United-overgangen for spanjolen.

– Selvsagt håper jeg at vi kan spille sammen i Manchester United. Han er en strålende spiller, svarte van Persie på Sky Sports News' spørsmål om han håper Fabregas blir United-spiller.

Manchester Uniteds David de Gea kjenner Fabregas godt fra det spanske landslaget.

LES OGSÅ: – Mourinho leker med hodet til Wayne Rooney

PÅ SAMME LAG IGJEN? Cesc Fabregas kan bli lagkamerat med Robin van Persie igjen. Denne gang i Manchester United. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
PÅ SAMME LAG IGJEN? Cesc Fabregas kan bli lagkamerat med Robin van Persie igjen. Denne gang i Manchester United. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

– Han har ferdighetene og han vet hva som må til for å vinne troféer. Det er slike spillere du ønsker å ha på ditt lag

– Passer inn i United
Den nåværende Barcelona-stjernens landsmann liker at en spiller av Fabregas sitt kaliber kan være aktuell for Old Trafford.

– Han er en fantastisk spiller. Han har ferdighetene og han vet hva som må til for å vinne troféer. Det er slike spillere du ønsker å ha på ditt lag, slo De Gea fast.

Barcelona-forsvarer og Fabregas-kompis Gerard Pique ler imidlertid av hele sirkuset.

– United kaster bort tiden sin. Det tok Cesc en evighet å sikre seg drømmeovergangen tilbake her. Han har ingen planer om å gi opp. Dette er hjemme for ham. Det er hvor familien hans er, og han spiller med sine bestekamerater. Han har fortalt oss at han er lykkelig og akter å bli værende, sier Pique ifølge TeamTalk.

Manchester United møter forøvrig japanske Yokohama i en treningskamp på sin Asia-turné tirsdag klokken 12.00. Kampen sendes direkte på TV 2 Sumo.

DEBATT:
Tror du Fabregas ender opp på Old Trafford? Ta debatten i kommentarfeltet under!