madcon (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)
madcon (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)

Madcon-Yosef ble pappa for andre gang

Avslørte babynyheten på Twitter.

Av Ingrid Marie Treborg

«Tobarnsfar!».

Slik lyder Yosef Wolde-Mariams (34) beskjed på Twitter.

Lørdag ble den populære Madcon-rapperen og hans Ammina Badjie pappa for andre gang.

Det var i «Senkveld» i mars at Yosefs Madcon-makker Tshawe Baqua avslørte at førstnevnte skulle bli pappa igjen.

– Jeg skal ha barn! Jeg skal ha en til, sa Yosef, til stor applaus fra publikum.

300 reisedager

madc (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)
madc (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)
For tre år siden fikk Yosef og Ammina sitt første barn, Noah. Før fødselen, hadde Wolde-Mariam gjerne 300 reisedager i året, men han senket tempoet etter at gutten kom til verden.

I «Madcons gale verden» som gikk på TV 2 i vår, fikk seerne være flue på veggen da Yosef ringte hjem til Noah fra New York.

I videoen under, ser du Noah riste taust på hodet.

– Det er straff. Han sier nærmest: «Hvis du ikke er her, så ikke vær her. Ikke ring og tro at alt er fint. Dra til h..... Når du kommer hjem, får vi se om det funker da», forklarte Yosef om avstandsforholdet til sønnen.

– Det er vanskelig

– Jeg skjønner at det er vanskelig. Si at jeg er hjemme en uke. Vi våkner og spiser frokost. Jeg henter ham i barnehagen og etterpå gjør vi noe morsomt. Så er jeg litt halvsmart og bestikker sønnen min fordi jeg ikke er hjemme så ofte. Så jeg sier: «Kom her. La oss leve på kanten og spise en muffins på en vanlig mandag». Dermed elsker han pappa, og vi opparbeider en rutine hvor jeg er til stede. Så blir jeg borte. Da er jeg ikke tilgjengelig på samme måte og da blir det vanskelig, sa Yosef, og:

– Jeg savner Noah ofte. Jeg savner familien min ofte. Men jeg tenker at jeg gjør jo dette også for dem. Jeg bygger en fremtid for familien min. Etablerer ting for min familie som jeg selv ikke hadde. Jeg hadde det ikke, så jeg vil at Noah skal ha det.

Se videoen her:

699453