Liverpool's Luis Suarez arrives by car at the club's Melwood training complex in Liverpool, northern England April 23, 2013. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Liverpool's Luis Suarez arrives by car at the club's Melwood training complex in Liverpool, northern England April 23, 2013. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Suarez venter på nytt Arsenal-bud

Og Manchester City vil bruke over en milliard på nye spillere. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Sagaen om Wayne Rooney fortsetter uten avklaring. Daily Mirror hevder dog at London-klubben blir stadig sikrere på at England-stjernen blir å finne på Stamford Bridge før sesongen sparkes i gang.

Ashley Williams har blitt linket til Arsenal lenge, og etter Thomas Vermaelens skade har interessen for Swansea-spilleren tiltatt i styrke igjen, skriver Metro.

Interessen for Gonzalo Higuain ser derimot util å ha kjølnet, men argentineren lever ennå i håpet om en overgang til Nord-London-klubben og vil ikke signere for Napoli i påvente av et større bud fra Arsene Wenger. Det er Daily Mirror som melder dette.

Vanligvis så velinformerte L'Equipe skriver at den brasilianske driblefanten Bernard er ventet å signere for Arsenal i løpet av kort tid (se skrytevideo her).

Det samme gjør Luis Suarez ifølge Daily Express. Uruguayanaren ankom Liverpools treningsleir i Australia i går, men skal fremdeles være interessert i en overgang til Arsenal. De må by over 360 millioner kroner for spissen om de ønsker å hente ham.

– Jeg ønsker ikke å selge ham, men alle spillere har en salgssum og en verdi. Det betyr likevel ikke at vi må selge dem. Vi skal snakke mye sammen i ukene som kommer. Jeg regner med at han blir værende hos oss. Det har vært mange spekulasjoner rundt ham og et bytte av klubb. Vi har ikke fått noen konkrete tilbud, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Manchester City vil fortsette sommerens kjøpefest og har lagt inn et bud på 200 millioner kroner for Real Madrids Pepe skriver Daily Star. Om den overgangen går i orden vil Manchester City ha brukt over en milliard kroner.

Les også: Real Madrid-stjerne til Napoli

Søndag offentliggjorde Tottenham at de er nær ved å sikre seg Nacer Chadli. Mandag skriver Daily Express at styreformann Daniel Levy vil punge ut 170 millioner kroner for Roberto Soldaldo. Det vil i tilfelle være en rekordsignering for den hardtsatsende klubben.

Les også: Tottenham signerer belgier

ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)

Daily Star skriver imidlertid at Liverpool ønsker å kapre den overgangen, etter at de ifølge Gazzetta dello Sport, skal ha blitt fått nei av Palermos midtbanespiller Josip Ilicic. Han foretrekker en overgang til Fiorentina.

Newcastle gikk gjennom en fransk revolusjon forrige sesong, og den ser ut til å fortsette under den nye sportsdirektøren Joe Kinnear. Lyon-spiss Bafetimbi Gomis og Marseille-ving André-Pierre Gignac er øverst på ønskelisten og ifølge Daily Star har de satt til side mer enn 145 millioner kroner for duoen.

En annen Lyon-spiss, Jimmy Briand, har takket nei til en overgang til Premier League-nykommer Hull. Det er fransk Canal + som melder dette.

Les også: – Terry er ikke trygg

Daily Mail skriver imidlertid at Steve Bruce har en annen spiss i kikkerten allerede. Evian-spiss Yannick Sagbo vil koste 30 millioner kroner om Bruce virkelig vil ha ivorianeren.

Ryad Boudebouz (23) er klar for å ta steget inn i fotballens elite. Det mener i alle fall Inter Milan som er interessert i den algirske midtbanespilleren som spiller for FC Sochaux til daglig, melder Corriere Dello Sport.

De noe utrolige ryktene om en retur for Cristiano Ronaldo til Manchester United bør vel dempe seg etter at Carlo Ancelotti nektet for at portugiseren skulle forlate Real Madrid etter treningskampen mot Bournemouth. Les mer på the Independent.

Ifølge Forza Italian Football har Milan-visepresident Adriano Galliani gitt uttrykk for at de ønsker seg Keisuke Honda fra CSKA Moskva når kontrakten hans går ut med den russiske klubben. Det vil koste for mye å løse ham fra kontrakten nå.

Hamburg forbereder et bud på 55 millioner kroner for Everton-spiss Nikica Jelavic, skriver Daily Mail.

I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)
I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)