Rooney (Foto: Martin Rickett)
Rooney (Foto: Martin Rickett)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Chelsea øker Rooney-bud

Og Tottenham vil sette overgangsrekord for spansk spiss. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Manchester United gir seg ikke vedrørende en overgang for Cesc Fabregas. Mirror skriver at spanjolen kan komme til å vurdere en overgang dersom Barcelona aksepterer et bud på ham, og nå vil også klubben fra Old Trafford doble Fabregas' lønn dersom de får et bud akseptert.

Les også: Sjekk lørdagens fotballrykter: – Moyes ønsker å hente to stjerner til Old Trafford
Les også: Sky Sports: – United har kommet med nytt Fàbregas-bud

Wayne Rooney linkes stadig til Chelsea, og The Telegraph melder nå at de blå fra London nå kommer til å øke sitt bud på spissen fra 227 millioner kroner til 364 millioner kroner.

I tillegg melder The Sunday Times at Rooney skal ha uttalt at han ønsker å spille for José Mourinho i Chelsea, men Express melder på sin side at 27-åringen på ingen måte selges fra Old Trafford før Cesc Fabregas og Gareth Bale er sikret.

Les også: Barca avlyste treningskamp: – Hele Polen ble behandlet respektløst
Les også: Sjekk denne scoringen av Manchester United-talentet

Arsenal linkes stadig vekk til forskjellige spillere i disse tider, og nå er det QPRs Julio Cesar som kan være på vei inn dørene på Emirates. Men brasilianerens nåværende lønn er ikke noe Arsenal ser seg villig til å betale, og Metro skriver at klubben har gitt ham beskjed om at han må tåle et lønnskutt dersom han vil spille for Arsenal.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa, men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)
ETTERTRAKTET: Julio Cesar var ønsket av klubber over hele Europa, men blir værende i QPR. (Foto: Eugenio Savio/Ap)

Som sagt: Arsenal linkes til omtrent enhver spiller som har sparket en ball i en større liga de siste årene, og nå er det Gonzalo Higuain som er tilbake på ryktebørsen rundt Arsenals navn. Daily Mail mener at Napoli ikke ønsker å by det Real Madrid krever for spissen, men Arsenal skal ikke være like uvillige.

Les også: Oslo-tur som planlagt for Barcelona
Les også: – Liverpool låner ut Reina

Inters midtbanespiller Zdravko Kuzmanovic har fått beskjed om at han kan få bytte klubb denne sommeren, og det kan fort bli til Premier League. Sunderland og Aston Villa står begge klare til å legge inn et bud på serberen, skriver Mirror.

Tottenham er på utkikk etter en målscorer, og ser som mange andre klubber til spansk fotball for å finne en. Nå er fokuset til Spurs rettet mot Valencias spiss Roberto Soldado, som scoret 33 mål til sammen i alle turneringer for den spanske klubben i fjor. Daily Mail melder at Spurs vil by rundt 164 millioner kroner for spissen, noe som vil være overgangsrekord for Tottenham dersom en overgang blir gjennomført.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
ØNSKET AV SPURS: Roberto Soldado skal være Tottenhams førstevalg som ny spiss. (Foto: JOSE JORDAN/Afp)

Lørdag nevnte vi ryktet om at Bafetimbi Gomis var ønsket på St. James' Park, men nå meldes det fra Chroincle Live at franskmannen skal ha ytret et ønske om at Newcastle skal hente ham. De skriver også at det kan bety slutten for Papiss Cisses karriere på St. James' Park.

Ryan Bertrand har etter hvert begynt å opparbeide seg et solid antall kamper for Chelsea på toppnivå, og nå skal 23-åringens signatur være ønsket av Liverpool, skriver The Guardian. Samme avis skriver samtidig at Chelsea har avslått Liverpools forespørsel om å hente venstrebacken.

Les også: Han skulle bli den nye Roy Keane
Les også: – Har Blatter trengt Qatar opp i et hjørne?

Norwich ble lørdag linket til den argentinske spissen Maxi Lopez som spiller for Catania, og det er åpenbart at de kanarigule kikker aktivt etter en ny spiss i italiensk fotball. Nå er det Juventus-spissen Fabio Quagliarella som nevnes som klubbens potensielle nye spiss, skriver Norwich Evening News 24.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Juventus Quagliarella (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)
Juventus Quagliarella (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)

Etter at Sunderland hentet Emanuele Giaccherini fra Juventus tidligere denne uken, har interessen deres for den greske kantspilleren Charis Mavrias gått langt nedover.Sunderland Echo skriver at klubben skal ha vært enig med Panathinaikos om en overgangssum på rundt 23 millioner kroner, men at The Black Cats stoppet en overgang for grekeren da Giaccherini ankom.

Hull City er på utkikk etter en ny spiss, og skal ifølge Hull Daily Mail være i samtaler med franske Evian om en mulig overgang for den ivorianske spissen Yannick Sagbo.