FORTSETTER PÅ VILLA PARK: Christian Benteke, her etter en scoring mot Liverpool, har signert fireårskontrakt med Aston Villa.
FORTSETTER PÅ VILLA PARK: Christian Benteke, her etter en scoring mot Liverpool, har signert fireårskontrakt med Aston Villa.

Benteke trakk overgangssøknaden - signerte ny Villa-kontrakt

Christian Benteke signerte fireårskontrakt med Birmingham-klubben.

Da Christian Benteke kom til Premier League i fjor sommer var han en ukjent navn for de fleste. Men belgieren trengte ikke lang tid på å presentere seg.

19 mål på 32 seriekamper var imponerende, og mange klubber har vært interessert i å signere spissen denne sommeren. Tottenham er én av klubbene som har virket mest aktuelle destinasjonene, men nå ser alt ut som at han blir værende på Villa Park.

LES OGSÅ: Manchester City-legende er død: Fra krigsfange til nakkebrudd i FA-cupfinalen

Glad for å være tilbake i Aston Villa
Belgieren møtte - som avtalt - på Villa-trening torsdag og det tok ikke lang tid før annonseringen av kontraktforlengelsen kom.

– Jeg pratet med manageren da jeg kom tilbake på trening og vi hadde en fin prat. Jeg er veldig glad for å være tilbake i Birmingham og Aston Villa, og for å signere en ny kontrakt. sier Benteke til Villas hjemmesider.

Takker fansen
Benteke takket klubben for støttet han har fått den første sesongen i England.

– Dette er en fantastisk klubb og har gitt meg mye. Nå ønsker jeg å gi tilbake til mine lagkamerater og fans som alltid har stått bak meg.

LES OGSÅ: Vil du bli Premier League-ekspert i TV 2?

– Må bli bedre
Og Benteke virker lysten på å fortsette hvor han slapp sist sesong.

– Slutten på forrige sesng var veldig god og lagkameratene var veldig sterke. Det var ikke enkelt, men vi kom oss gjennom det og selvtilliten er høy.

Belgieren legger også press på seg selv og sine lagkamerater.

– Alle vet hva vi må gjøre - bli bedre. Jeg må bli bedre enn jeg var sist sesong.

Også manager Paul Lambert er storfornøyd med Bentekes kontraktforlengelse.

– Det er min oppfatning at det beste for Christian er å bli værende i Aston Villa. Han hadde en fantastisk første sesong i klubben og kan bygge videre på det kommende sesong. Jeg er sikker på at supporterne er like lettet som meg at han er ombord og klar for å kjøre på, sier Lambert til klubbens hjemmeside.