PARTNERE: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har endelig funnet et prosjekt de vil dele på   20 år etter deres glanstid, ifølge dem selv.  (Foto: Scanpix)
PARTNERE: Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har endelig funnet et prosjekt de vil dele på 20 år etter deres glanstid, ifølge dem selv. (Foto: Scanpix)

Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone fant endelig noe de vil samarbeide om

– Vi har fått en ny glanstid!

Av Stine Eriksen

De har flørtet med ulike filmprosjekter i flere tiår, men ingen av dem har riktig stemt for muskelbuntene Arnold Schwarzenegger (65) og Sylvester Stallone (67).

– De ville ha oss til å kle oss som jenter og til å spille kranglende naboer med kranglende kjærledyr, forteller Stallone til APTN.

Skuespilleren står på den røde løperen i San Diago for å promotere sin splitter nye film «Escape Plan». Her er hans partner, ja nettopp, Arnold Schwarzenegger.

En ny glanstid

Endelig fant de et prosjekt de ville dele på.

– 20 år etter vår glanstid, ifølge Stallone.

I filmen spiller han Ray Breslin, som jobber med å designe fengselsceller. Når han blir satt i en felle og deretter uskyldig dømt for et mord, blir han kastet inn i en celle han selv har designet. Han begynner straks å planlegge flukten. Som medhjelper har han den vise og sjelfulle fangen Swan Rottmayer (Arnold Schwarzenegger).

Og ifølge Stallone selv ble resultatet bra.

– Det er fantastisk! Vi fant en ny glanstid.

Les også: – Man blir avhengig av suksessen

Tegner, maler og skriver

De muskuløse mennene har mer til felles enn kroppen.

– Vi er begge Østerrisk og vi har begge vært Mr. Olympia syv ganger, sier Stallone.

Schwarzenegger fortsetter:

– Vi har den samme aksenten. Begge er interessert i kropp, muskler, skuespill, kunst, maleri og familie. Vi har mye til felles, men han er mer talentfull enn meg når det kommer til kunsten. I tillegg til å male og tegne, skriver han også, forteller Schwarzenegger om sin partner.

Escape plan er regissert av svenske Mikael Håfström og kommer på kino i oktober.

Se traileren her: