NÅ KOMMER BUDENE: Tilbudene renner inn på mobiltelefonen til Gareth Bale. Men hvor ønsker han egentlig å spille til høsten. Manchester United kan komme med første bud. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
NÅ KOMMER BUDENE: Tilbudene renner inn på mobiltelefonen til Gareth Bale. Men hvor ønsker han egentlig å spille til høsten. Manchester United kan komme med første bud. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Manchester United byr på Bale

Og Real Madrid har mistet interessen for Luis Suarez. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Nå skjer det ting på Old Trafford. Nestformann Ed Woodward skal ha reist hjem fra Manchester Uniteds tour i Australia, angivelig for å fullføre en overgang. Og det skal ikke dreie seg om salg av Wayne Rooney. Nå handler det om kjøp. Og Daily Mail spekulerer i at det er snakk om et nytt fremstøt overfor Barcelona for Cesc Fabregas. Avisen bygger antakelsen på et intervju med Fabregas gjort i 2009 hvor han sa han hadde sansen for Manchester United. Mer trolig dreier det seg om Benfica-stopperen Ezequiel Garay, som lenge har på det nærmeste klar for klubben. Everton-duoen Marouane Fellaini og Leighton Baines er andre alternativ.

Les også: – Arsenal-kapteinen ute i tre måneder
Les også: Ulsteinvik gjør seg klar for europacup: – De siste årene har vært et eventyr

For Cesc Fabregas har nok en gang gått ut og sagt at han blir værende i Barcelona. Han har også kjæreste og barn boende i London, som nekter å flytte fra byen. Nå bekrefter også Arsenal-manager Arsene Wenger overfor Daily Mirror at klubben har sikret seg førsteretten på midtbanespilleren dersom han vil bort fra Barca. Og at The Gunners trolig vil benytte seg av denne dersom Fabregas blir tilgjengelig. Men Wenger sier også at det trolig først blir om et år ettersom midtbanespilleren har bestemt seg for å bli på Camp Nou.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITED-AKTUELLE: Det kan være en av disse fire Manchester United
  går for. Cesc Fabregas, Marouane Fellaini, Leighton Baines og Ezequiel
  Garay er alle koblet til klubben.
UNITED-AKTUELLE: Det kan være en av disse fire Manchester United går for. Cesc Fabregas, Marouane Fellaini, Leighton Baines og Ezequiel Garay er alle koblet til klubben.

Daily Mirror har en annen forklaring på Woodwards plutselige retur til Manchester. Avisen hevder Manchester United nå er klar for å åpne budgivingen på Gareth Bale. Et bud på 530 millioner kroner skal være på vei til White Hart Lane. United-ledelsen ser at noe nå må gjøres etter at klubben har havnet i en negativ sirkel på overgangsmarkedet. Bråket rundt Wayne Rooney. Og at klubben ikke fikk Thiago Alcantera eller Kevin Strootman, har ført til murring blant fansen. Nå vil de tilbake på offensiven. Så spørs det om Real Madrid kommer med et høyere bud når først kampen om Bale er i gang.

Les også: Cisse dropper Newcastles treningsleir etter draktkrangel
Les også: Sevilla bekrefter: Negredo blir City-spiller

Real Madrid har i hvert fall ingen planer om å gi Arsenal kamp om Luis Suarez. Liverpool håper på en auksjon for den svært så ulykkelige spissen, hvor prisen kommer opp i 350 millioner kroner. The Gunners har kommet med et bud på i underkant av 270 millioner kroner. Noe Real Madrid mener er mer enn uruguayaneren er verdt. Den spanske storklubben mener 220 millioner er maks hva det er verdt å betale for Suarez, skriver Daily Mirror. Suarez skal visstnok være så ulykkelig nå at han ikke lenger utelukker at han kan bli lykkeligere i en annen klubb i Premier League. Noe som plutselig gjør Arsenal til favoritter til å sikre seg Liverpool-spissen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KAN BLI LAGKOMPISER: Neste sesong kan Per Mertesacker og Luis
  Suarez spille sammen i Arsenal. (Foto: Matt Dunham/Ap)
KAN BLI LAGKOMPISER: Neste sesong kan Per Mertesacker og Luis Suarez spille sammen i Arsenal. (Foto: Matt Dunham/Ap)

Arsenals håp om å hente Gonzalo Higuain virker å være dødt. Klubben var enig med argentineren om en personlig kontrakt da Real Madrid plutselig skrudde prisen i været. Nå forteller Napoli-eier Aurelio De Laurentiis at de er i forhandlinger med Higuain og den brasilianske spissen Leandro Damiao. Etter salget av Edinson Cavani til Paris Saint-Germain har italienerne massevis av penger og skal ha en spiss. Ifølge Gazzetta dello Sport skal Leandro Damiao være førstevalget til trener Rafa Benitez.

Les også: Mourinho: – Ja, vi vil ha Rooney og har kommet med et bud
Les også: Her blir han hyllet av Arsenal-spillerne etter å ha jaget lagbussen i åtte kilometer

Men ifølge Eurosport skal Al-Rayyan fra Qatar stikke kjepper i hjulene for Napoli. For Leandro Damiaos klubb Internacional har ingen planer om å selge spissen sin før de har en erstatter på plass. Nå nekter Al-Rayyan å selge Nilmar, som er klubbens førstevalg. Dermed blir Damiao i Brasil inntil videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MESTERLIGADRØM: Leandro Damiao vil spille i Champions League
  hvis han flytter til Europa. Den kan han få oppfylt i Napoli. Hvis han
  får lov til å forlate Internacional. (Foto: Jon Super/Ap)
MESTERLIGADRØM: Leandro Damiao vil spille i Champions League hvis han flytter til Europa. Den kan han få oppfylt i Napoli. Hvis han får lov til å forlate Internacional. (Foto: Jon Super/Ap)

Tidligere Liverpool- og Chelsea-spiller Raul Meireles er på vei tilbake til Premier League. Ifølge Daily Mail så trives ikke midtbanespilleren i Fenerbahce, som også er utestengt fra spill i Europa denne sesongen. Og da er selvsagt Sunderland-manager Paolo Di Canio interessert. Sunderland er åpen for alle som har fotballsko og leggbeskyttere denne sommeren. De følger også nøye med hva som skjer med John Guidetti i Manchester City. Svensken er et godt stykke nede på rangstigen blant spissene på Etihad Stadium, og kan komme til å bytte klubb for å få spilletid. Feyenoord er også interessert.

Les også: Hvem i all verden er det du har signert for nå, Suarez?
Les også: Bendtner står for årets dyreste leilighetskjøp i Danmark

Barcelona-ledelsen ser at det begynner å bli tynt med folk på midtbanen. Xavi begynner å dra på årene. Thiago Alcantara har reist, og Cesc Fabregas kan forsvinne neste sesong. Nå skriver Sport at Barcelona er interessert i Atletico Madrids vidunderbarn Oliver Torres. De har fulgt ham i lang tid, og ser ham som en perfekt arvtaker etter Xavi.

Marseille har vunnet kampen om Gianelli Imbula. Midtbanespilleren ble kåret til årets spiller i Ligue 2 forrige sesong, og var ønsket av blant andre Arsenal. Ifølge L'Equipe er Guingamp og Marseille blitt enig om en overgangssum, og Imbula kommer til å signere en femårskontrakt i løpet av dagen.

BEST I LIGUE 2: Gianelli Imbula ble kåret til årets spiller
  i Ligue 2 forrige sesong. (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)
BEST I LIGUE 2: Gianelli Imbula ble kåret til årets spiller i Ligue 2 forrige sesong. (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)

Zlatan Ibrahimovic har sin første trening med PSG etter sommerferien torsdag. Ifølge Aftonbladet skal svensken i møte med president Nasser al-Khelaifi om fremtiden. Real Madrid og gamletrener Carlo Ancelotti skal være blant de mest interesserte i å hente svensken bort fra fransk fotball.

– Ibra skal bli, det er sikkert. Han skal spille med Cavani, Men laget er det ikke jeg som tar ut, sa PSGs eier på tisdagens presskonferanse.