Sverre Isachsen klar for verdens største stadion

Rallycrossføreren Sverre Isachsen debuterer på Bristol Motor Speedway lørdag. Det er verdens største stadion med tribuner rundt hele banen.

Det er riktignok flere sitteplasser på motorbanen i Indianapolis, men den banen har ikke tribuner hele veien rundt. Det har imidlertid banen i Bristol, Tennessee, og det er der Isachsen skal kjøre.

Totalt er det 165.000 sitteplasser på Bristol-banen. Det er ikke ventet at det blir fullt til lørdagens Global Rallycross Championship, men at det blir mange tilskuere, det er ingen i tvil om.

Det er bygd opp en rallycrossbane på innsiden av ovalen, og denne gangen skal Isachsen og co. kjøre sammen med bilene som konkurrerer i Monster Truck.

– Det blir en stor opplevelse og spennende å kjøre her. Det er første gang rallycross blir kjørt her i Tennessee, men jeg håper publikum liker det de får se, og jeg kan love at vi skal lage bra show, sier Hokksund-kjøreren.

I den forrige runden i denne serien endte 42-åringen på sjetteplass, men nå håper han å kunne klatre opp på seierspallen. (©NTB)