Vi banker Næskvikk

Vi vant knappe 15.000 på en favorittpreget dag i går. Her er dagens travtips.

Mange favoritter vant på Sørlandet i går og det betød lave utbetalinger. Seks av våre andelslag i går fikk alle rette og spilte inn til sammen 14.698 kroner.

Besøk TV 2s andelstorg nå og kjøp en andel til dagens løp her!

Vi har som vanlig fått travekspert Morten Rustad til å analyse kveldens doble V5-omgang fra Bergen Travpark for oss. Her er hans vurdering:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

3 Tomdin Ø. K. er den beste hesten i V5A-1. Vant etter pause i årsdebuten sist. Nå er det sprint og voltestart så det er ingen supergode forutsetninger for hesten. En som derimot har et skreddersydd løp er 7 Johan Herbjørn. Kommer den seg foran blir den ikke lett å slå. Disse to skiller seg ut.

V5A-2 er et kaldblodsløp for hesten med lavt grunnlag. Som vanlig er det lurt å gardere bredt her. Merk at 7 Alveflya og 1 Ramselda står bedre til enn favoritten 8 Våler Flaks. Luringene er 12 Lyngfaks og 13 Lonvar H. Skrellhesten er startraske 3 Luven Bambi.

I V5A-3 er 5 Likable Heldia favoritt. Den går klart best med Herman Tvedt som kusk som kjører den i dag. Det er en klar fordel. Men stort obs på 4 Love Me som har vist mye framgang på sine siste starter. Her står seieren for døren. 6 Panik og 1 Staro Extra Bonus er luringene sammen med 7 Shocking Victory.

Dagens bankervariant finner vi i 1 Næskvikk i V5A-4/V5B-1. Var superobjekt sist og kom inn på andreplass bak en god hest. Gangen før satt den bom fast. Tredje sist galopperte den som klar vinner, mens fjerde sist møtte den god motstand. Står fint inne, er i kjempeform og fortjener å vinne.

Noen av de bedre hestene i Bergen finner vi i V5A-5/V5B-2. Lynraske 8 Luigi står i spor 8, men kommer likevel til å prøve å få teten. Bak den er det bare å gardere og håpe det kommer en skrell.

7 Vassbø Fakse i V5B-3 har vært bra siden comebacket, men her er det 2600 meter. Møter også 6 Rigel Scott som er en kapabel fireåring som må med på kupongen.

I V5B-4 kommer I. D. Gann Gill som er en bra hest. Selv om den ikke har startet siden februar møter den billig motstand her. Er en naturlig favoritt. 5 Ønas William er i god form må regnes med.

V5B-5 er et åpent løp. Vi varsler for 4 Soldier Of Fortune som er startrask og som kuskeforbedres kraftig. Bør likevel garderes kraftig.