Elfsborg ble svenske seriemestere i 2012. (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN)
Elfsborg ble svenske seriemestere i 2012. (Foto: ADAM IHSE / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN)
tippesaken_header
tippesaken_header

Champions League på oddskupongen onsdag

En favoritt og en outsider spilles

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Elfsborg - FC Daugava (Handikap fulltid 0-1) H: 1,38 U: 4,15 B: 4,65

SK Slovan Bratislava - PFC Ludogorets Razgrad H: 1,85 U: 3,15B: 3,15

Totalodds: 4,35

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Elfsborg - FC Daugava (Handikap fulltid 0-1) H: 1,38 U: 4,15 B: 4,65

Om kampen: 2. runde. 1. kamp. Elfsborg gikk til topps i Sverige i fjor. De er med i teten også nå, men selvtilliten har fått en liten knekk etter 0-1-tap hjemme for Åtvidaberg og 2-2 hjemme mot Halmstad. Forrige sesong kom de til 3. runde i EL-kvalifiseringen, men der ble Horsens for sterke. Jon Jönsson (f) er ute, men for øvrig er det få problemer med mannskapet til Jörgen Lennartsson. Daugava får sjansen etter å ha vunnet i Latvia i fjor. Nå er de litt bak de beste. Gjestene røk med stygge 1-7 sammenlagt for Tromsø i 1. runde i EL-kvalifiseringen for to sesonger siden. Forrige sesong ble det exit i samme runde mot Suduva etter to uavgjorte kamper. Her blir de etter alle solemerker for små.

Om spillet: Kommer Elfsborg opp mot sitt beste bør de vinne denne med tre til fem mål. 1,38 for en komfortabel hjemmeseier på kunstgresset i Borås finner veien til kupongen.

SK Slovan Bratislava - PFC Ludogorets Razgrad H: 1,85 U: 3,15B: 3,15

2. runde. 1. kamp. Slovan Bratislava vant serien i Slovakia etter 12-4-1 hjemme og 4-7-5 borte forrige sesong. De har nettopp startet opp igjen, og innledet med 1-1 hjemme som soleklare favoritter hjemme mot nyopprykkede Dunajská Streda. Vertene var med i denne turneringen for to sesonger siden. De røk da ut for APOEL i 2. runde. De slo senere Roma i EL-kvalifiseringen, men de endte opp med ett poeng i gruppespillet. I fjor sommer kom de inn i 2. runde i EL-kvalifiseringen, hvor det ble med to uavgjorte kamper mot Videoton. Ludogorets Razgrad satser skikkelig, og de har vunnet serien i Bulgaria to sesonger på rad. Sist sesong vant de også cupen. For ett år siden møtte de Dynamo Zagreb i denne runden. I første kamp, spilt hjemme, ledet de 1-0 før motstanderen utlignet i det 92. minutt. I returen i Kroatia så det også lyst ut. Laget ledet både 1-0 og 2-1, men i spill ti mot elleve ble det 2-2 med en halvtime igjen å spille, og Dynamo Zagreb sikret 3-2-seier og avansement åtte minutter på overtid. Gjestene har gjort noen endringer i sommer, men de skal ha bedre sjanser enn oddsen forteller i den slovakiske hovedstaden. B til 3,15 spilles.

Få gratis kortleser her