FORBANNET: Wayne Rooney er forbannet på Manchester United og har ingen planer om å spille for klubben neste sesong. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
FORBANNET: Wayne Rooney er forbannet på Manchester United og har ingen planer om å spille for klubben neste sesong. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Manchester United avslo bud fra Chelsea - vil selge Rooney til Arsenal

Og Atletico Madrid prøver seg på Arsenal-stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Wayne Rooney er forbannet. Han føler seg dårlig behandlet av Manchester United og har gitt klar beskjed om at han vil vekk fra klubben, skriver The Sun. Ifølge Daily Mirror skal Rooney ha kontaktet Manchester United for å få bekreftet at David Moyes faktisk hadde uttalt at Rooney blir sett på som en backup til Robin van Persie. Han ser på uttalelsen som en fornærmelse og har ingen planer om å spille under Moyes. Manchester United skal foretrekke å selge Rooney til Arsenal, som de ikke ser som noen seriøs utfordrer i tittelkampen. Men spissen vil helst til Chelsea, som skal ha fått et bud på rundt ti millioner pund - pluss Juan Mata eller David Luiz - avslått.

Budet er ikke lenger noe rykte, men bekreftet av London-klubben. «Chelsea kan bekrefte at klubben tirsdag sendte et skriftlig bud på Wayne Rooney. Selv om betingelsene for budet er konfidensielle, var ingen Chelsea-spillere inkludert i overgangen» skriver klubben i en pressemelding.

Les også: Sky Sports: Sint og forvirret Rooney vil vekk fra United
Les også: Manchester United sliter på overgangsmarkedet: – Får ikke alltid det de peker på

Ting har ikke helt gått slik Moyes hadde håpet i hans første uker som Manchester United-manager. Han håpet å sikre seg Thiago Alcantara fra Barcelona. Og nå viser det seg at nettopp hans manglende status ble avgjørende da midtbanespilleren valgte Bayern München fremfor Manchester United. Da han ble presentert tirsdag, sa Alcantara at han ikke klarte å motstå fristelsen av å spille under Pep Guardiola, skriver Daily Mail. Så spørs det om valget hadde vært like lett dersom Uniteds manager fortsatt het Sir Alex Ferguson.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BEKYMRET: David Moyes har all grunn til å være bekymret etter
  å ha møtt på mye motgang på overgangsmarkedet. (Foto: Barrington Coombs/Pa
  Photos)
BEKYMRET: David Moyes har all grunn til å være bekymret etter å ha møtt på mye motgang på overgangsmarkedet. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)

Streikefaren er overhengende i Liverpool i sommer. Det skal nå være uenighet mellom Luis Suarez' agent Pere Guardiola og Liverpool om en klausul i uruguayanerens kontrakt. Guardiola hevder at dette er en ukjøpsklausul og at Suarez står fritt til å gå dersom noen byr 350 millioner kroner for ham, skriver Daily Mail. Liverpool på sin side leser klausulen som at de er nødt til å vurdere et bud seriøst dersom denne summen kommer på bordet. Suarez gikk i sin tid til streik for å tvinge frem en overgang fra Groningen til Ajax, og ingen betviler at han kan benytte samme fremgangsmåte igjen. Problemet for spissen er at han er utestengt de seks første kampene av sesongen, så en streik blir ikke så virkningsfull overfor Liverpool.

Les også: Liverpool-talent mobbes for «tidenes verste sveis»
Les også: Se denne utrolige Sir Alex-hyllesten i Super Mario-stil

Men det er ikke bare på Anfield man forbereder seg på streik. Christian Benteke har også benyttet seg av virkemiddelet for å få viljen sin tidligere i karrieren, og på Villa Park tar man sine forholdsregler. De vet veldig godt at spissen streiket seg til Aston Villa, og vil ikke la ham gjøre det igjen. Ifølge The Sun er belgieren nå blitt informert om at han ikke får lønn den tiden han er i streik. Og at de ikke er nødt til å selge. Derfor må noen betale de 220 millioner kronene Aston Villa vil ha ellers blir Benteke værende i klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst til Tottenham, men
  Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)
VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst til Tottenham, men Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)

En som ikke trenger å streike for å komme seg bort fra Aston Villa er Darren Bent. I motsetning til med Benteke, så vil det bli kake på Villa Park den dagen lønnsutgiftene til Bent er fjernet fra budsjettet. Og nå kan konditorne i Birmingham begynne å kjevle ut marsipanen, for Daily Mail skriver at Newcastle er i ferd med å bli enig om betingelsene i den personlige kontrakten med Bent. En overgang kan være en realitet før helgen. Newcastle skal også ha Loic Remy på ønskelisten. Og har kontaktet Porto om tilgjengeligheten til midtstopperen Rolando.

Les også: Her signerer Cavani femårskontrakt med PSG
Les også: Landslagstalent sexhetset EM-spiller

Et annet alternativ for Newcastle er Rafik Djebbour. The Sun melder at Alan Pardew vurderer et bud på Olympiakos-spissen, som ble toppscorer i Hellas med 20 mål forrige sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NEWCASTLE-AKTUELL: Rafik Djebbour kan havne i Newcastle. (Foto:
  Thanassis Stavrakis/Ap)
NEWCASTLE-AKTUELL: Rafik Djebbour kan havne i Newcastle. (Foto: Thanassis Stavrakis/Ap)

Arsenal har kanskje ikke fått på plass andre enn Yaya Sanogo. Men klubben er i ferd med å gjøre et av de beste overgangsvinduene noen gang. Andrej Arsjavin er forsvunnet til Zenit St. Petersburg. Vito Mannone skal spille for Sunderland. Johan Djourou er leid ut til Hamburger SV. Denilson er gått permanent til Sao Paulo. En rekke klubber viser interesse for Nicklas Bendtner. Nå ser det ut til at Sebastien Squillaci havner i Bastia. Og på toppen av det hele er det nå i ferd med å bli en kamp om å sikre seg Gervinho. Ifølge Daily Mail har Roma økt budet sitt på den ineffektive angrepsspilleren. Et bud som nærmer seg Arsenals verdisetting. Men nå har også Lyon kommet på banen. Og de lokker med Yoann Gourcuff som en del av overgangen. Arsene Wenger har vært interessert i den skadeplagede midtbanespilleren i en årrekke.

Les også: Bom, bom, bom fra samme mann
Les også: Molde har over 30 spillere i stallen: – Det er voldsomt

Tirsdag gikk det rykter om at Santi Cazorla skulle være på vei tilbake til Spania og til Atletico Madrid. Marca siterte den spanske radiostasjonen Onda Cero på at midtbanespilleren er enig med Atletico Madrid om den personlige kontrakten sin, og at klubbdirektør Miguel Angel Gil Marin er i London for å forhandle med Arsenal. Men i morgentimene har Marca tatt bort saken fra forsidene sine. Noe som tyder på at nyheten kan være noe som minner om pølsevev, eller eventuelt et agentutspill for å forhandle frem bedre lønnsbetingelser med The Gunners.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Santi Cazorla (Foto: EMPICS Sport)
Santi Cazorla (Foto: EMPICS Sport)

Ingen blir vel overrasket om Zlatan Ibrahimovic forsvinner fra Paris Saint-Germain i sommer. En ting er at han vant det han kunne vinne i debutsesongen i Frankrike. En annen er at han var svært skuffet da Carlo Ancelotti forsvant fra klubben. Verdens beste svenske fikk et nært forhold til italieneren i året de hadde sammen i den franske hovedstaden. Og nå spekulerer AS i at han vil følge Ancelotti til Real Madrid. Ibrahimovic skal være villig til å gå kraftig ned i lønn for å få spille i Real Madrid.

Les også: Stabæk-keeper med syngende videoforespørsel til Pellerud
Les også: Sunderland hentet italiensk landslagsspiller

Et annet alternativ for de hvite i Madrid er Sergio «Kun» Agüero. Manchester City-spissen skal ha et ønske om å flytte til den spanske hovedstaden hvor hans sønn bor. Problemet er bare at argentineren så sent som i mai forlenget kontrakten sin med City, skriver AS.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FAR OG SØNN: Lille Benjamin kan være årsaken til at Sergio Agüero
  forlater Manchester City i sommer. (Foto: -/Afp)
FAR OG SØNN: Lille Benjamin kan være årsaken til at Sergio Agüero forlater Manchester City i sommer. (Foto: -/Afp)

Paris Saint-Germain begynner å bli lei av Barcelonas kurtisering av Thiago Silva. Nå går klubbpresident Nasser Al-Khelaifi ut og advarer katalanerne. Midtstopperen er ikke til salgs, og spiller for PSG når sesongen starter. Og ikke nok med det. Den styrtrike qatareren kunne også fortelle at PSG vurderer å gjøre fremstøt overfor flere av Barcelonas stjerner, skriver Sport. Og med sin enorme formue, er ingen spillere utenfor rekkevidde - uansett utkjøpsklausul.

Les også: Her signerer Cavani femårskontrakt med PSG
Les også: Vilanova slår tilbake mot Guardiola

Så er det klart hvor Florent Malouda fortsetter karrieren. Den franske kantspilleren gjør comeback på fotballbanen etter ett år som lønnsmottaker uten Premier League-lisens i Chelsea. L'Equipe skriver at veteranen tirsdag signerte for tyrkiske Trabzonspor. Men han skal jobbe hardt for å få spilletid. For i Trabzonspor har de en annen fotballstorhet ute på venstrevingen. Det er nemlig tidligere Stabæk-spiller Alanzinhos plass.

SMILER: Florent Malouda gjør comeback på fotballbanen og gleder
  seg til å kjempe med Alanzinho om plassen i Trabzonspor. (Foto: CRIS
  BOURONCLE/Afp)
SMILER: Florent Malouda gjør comeback på fotballbanen og gleder seg til å kjempe med Alanzinho om plassen i Trabzonspor. (Foto: CRIS BOURONCLE/Afp)