chibuike
chibuike
john (Foto: Scanpix)
john (Foto: Scanpix)

Frustrert Chibuike solgte leiligheten - kan bli værende i RBK

– Jeg var innstilt på å dra. Da måtte jeg selge, sier den snart husløse spissen.

Trondheim/Oslo (TV 2 Sporten): Etter et halvt år preget av mange timer på benken og lite spilletid var John Chibuike så frustrert at han solgte leiligheten i Trondheim.

Men nå er hverdagen en helt annet. Nigerianeren har spilt seg inn på RBK-laget og scoret flere viktige mål de siste ukene.

– Noen ganger må man prøve så hardt som overhodet mulig for å lykkes. For meg er fotball noe som skal gjøre meg lykkelig. Hvis jeg spiller, føler jeg meg glad. Hvis jeg ikke spiller, er jeg ikke glad, sier spissen til TV 2 Sporten.

Usikker på fremtiden
Og for to måneder siden var humøret på bunnivå. Adresseavisens papirutgave skriver at Chibuike da solgte leligheten i frustrasjon.

– Jeg var innstilt på å dra. Da måtte jeg selge. Jeg ville ikke ha noe som kunne holde meg i Trondheim. Jeg kaller det frustrasjon. Jeg vurderte om jeg skulle dra tilbake til Sverige. Jeg ville bare dra og spille hvor som helst. Jeg var sint og ikke glad, forteller Chibuike.

Nå er den tidligere Häcken-spilleren glad, men også etter søndagens 3-2-seier over Odd sa han til TV 2 Sporten at han ikke vet om han spiller i Rosenborg utover høsten.

– Jeg drømmer om å dra til den spanske ligaen og et av topplagene der. Den engelske ligaen liker jeg også.

– Er det fortsatt slik at du ønsker deg bort?

– Kanskje, la oss se hva som skjer den neste måneden. Jeg har hørt ting fra andre klubber, men jeg vil ikke bare dra til hvilken som helst klubb. Det viktigste for meg er å spille fotball.

Feiret nytt mål
Etter målet mot Odd serverte Chibuike en spektakulær feiring. 24-åringen mener det er fordi han nå er lykkelig. Og dersom han skulle ende opp med å fortsette i Rosenborg, må han finne seg et nytt sted å bo. Leiligheten han la ut for salg må han flytte ut av innen 31. august.

– Det gjør ingenting. Hvis jeg blir her, kan jeg finne meg et nytt sted å bo, sier Chibuike.