VIL BLI: Cesc Fabregas vil helst bli i Barcelona. Og blir han tvunget bort, så vil han ikke til Manchester United. (Foto: Jorge Guerrero/Afp)
VIL BLI: Cesc Fabregas vil helst bli i Barcelona. Og blir han tvunget bort, så vil han ikke til Manchester United. (Foto: Jorge Guerrero/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Fabregas vil ikke til Manchester United

Og to klubber slåss om Zlatan Ibrahimovic. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Manchester United skal forsterke midtbanen i sommer. Såpass virker ganske klart. Thiago Alcantara virker også ha vært førstevalget til David Moyes. Men da den spanske U21-landslagskapteinen syntes Bayern München virket mer spennende, så flyttet Moyes fokus til en annen Barcelona-spiller. Premier League-mesterne skal ha kommet med et bud på i underkant av 230 millioner kroner for Cesc Fabregas, noe som er både langt under det Barcelona kjøpte ham for, men mer enn prisen Arsenal må betale dersom de vil bruke førsteretten sin på å kjøpe ham. Problemet til Manchester United er at Fabregas ifølge El Deportivo Mundo ikke vil til klubben. Mens velinformerte Guillem Balague skriver i AS at Barcelona ikke har planer om å selge Fabregas etter salget av Alcantara. I så fall må Manchester United trigge utkjøpsklausulen i kontrakten hans som er på 1,5 milliarder kroner.

Les også: Bom, bom, bom fra samme mann
Les også: Al Jazeera sikret engelske fotballrettigheter

Da blir det over til plan C for Moyes. Eller kanskje det blir D siden et fremstøt for Luka Modric også skal være skrinlagt. Plan D heter i så fall Marouane Fellaini. Belgieren ble raskt koblet til Manchester United etter at Moyes tok bilturen fra Goodison Park til Old Trafford. Og ifølge Daily Mirror blir det sin gamle elev skotten må gå etter når det ventede svaret kommer fra Barcelona. Men Fellaini har selv uttrykt ønske om å flytte til London, så det spørs om ikke det til slutt blir Leon Osman som blir den nye midtbanespilleren til Moyes.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITED-JAKT: Slik kan Manchester Uniteds jakt på en midtbanespiller
  fort ende.
UNITED-JAKT: Slik kan Manchester Uniteds jakt på en midtbanespiller fort ende.

Arsenal-fansen begynner å bli utålmodig. Overgangsvinduet har vært åpent i over en uke, og fortsatt har bare Yaya Sanogo sjekket inn på Emirates Stadium. For denne sommeren forventes det store navn. Arsene Wenger har fått en ganske stor pengesekk til å kjøpe for, og det har gått tunge rykter om bud på både Gonzalo Higuain og Luis Suarez. Nå sier Wenger at det jobbes i kulissene med forsterkninger. Og bruker selv betegnelsen «spektakulære signeringer», skriver Daily Mirror.

Liverpool skal ha avslått et bud fra Arsenal for Luis Suarez. Nå skal de ha begynt å forberede seg på et åpningsbud fra Real Madrid. Ifølge Daily Mirror skal den spanske storklubben være klar for å tilby Gonzalo Higuain pluss i underkant av 90 millioner kroner for uruguayaneren. Men det er en liten hake med det. Liverpool er ikke interessert i Higuain, og Higuain er ikke interessert i å gå til Liverpool. Liverpool står fortsatt på at de vil ha 350 millioner kroner for spissen. Og at han skal levere inn en skriftlig overgangssøknad - noe som gjør at han frasier seg prosenter av en overgangssum.

Les også: Molde har over 30 spillere i stallen: – Det er voldsomt
Les også: Gulbrandsen hetses: – Liker ikke å bli kalt Judas

Ettersom Arsenal ikke vil øke budet sitt på Higuain, forsøker Real Madrid å by ham rundt andre steder. Nå kan de ha funnet en potensiell kjøper. Ifølge Tuttosport skal Napoli være villig til å betale det Real Madrid vil ha for argentineren. De lyseblå er i ferd med å få tilsendt noen kofferter med euro fra Paris Saint-Germain for Edinson Cavani. En stor del av dem vil de gjerne bruke på Higuain. Og på kjøpet er de villig til å ta Raul Albiol.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HER ELLER DER? Hvor spiller Gonzalo Higuain neste sesong? Real
  Madrid? Arsenal? Napoli? Liverpool? (Foto: Alvaro Barrientos/Ap)
HER ELLER DER? Hvor spiller Gonzalo Higuain neste sesong? Real Madrid? Arsenal? Napoli? Liverpool? (Foto: Alvaro Barrientos/Ap)

Et kanskje ikke like hardt slag for Arsenal er det at Sebastien Frey ikke kommer til klubben denne sommeren heller. Den franske keeperen ble først koblet til The Gunners i 1998. Men den gangen valgte han Inter fremfor Arsenal da han forlot Cannes. År etter år har navnet hans dukket opp i ryktespaltene rundt Arsenal. Men aldri er det blitt mer enn snakk. Nå er det mange år siden karrierepilen til den en gang så lovende burvokteren begynte å peke bratt nedover. Og når han nå forlater Italia og Genoa, så er det ikke Premier League som venter, men tyrkiske Bursaspor, skriver Turkish Football.

Les også: Real Madrid mest verdt
Les også: Englands elendige fotballsommer fortsetter

Emil Hallfredsson hadde en kort periode i Lyn. Men gjorde seg såpass bemerket at han ble solgt til italienske Reggina. Derfra gikk turen videre til Verona. Og er du i Italia, så blir du øyeblikkelig aktuell for Paolo Di Canios Sunderland. Islandske mbl skriver at midtbanespilleren kan havne i Premier League-klubben i sommer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIKING I NORD: Emil Hallfredsson kan gi litt islandsk arbeidskraft
  i Sunderland. (Foto: Pepe Ortega/Ap)
VIKING I NORD: Emil Hallfredsson kan gi litt islandsk arbeidskraft i Sunderland. (Foto: Pepe Ortega/Ap)

Queens Park Rangers sendte Adel Taarabt hjem fra klubbens treningsleir, og nå tyder det meste på at Harry Redknapp er lei av midtbanespilleren med det store talentet og enda større egoet. Hull-manager Steve Bruce tror han kan klare å temme marokkaneren, og er ifølge The Sun interessert i å hente ham tilbake til Premier League. Arabiske Al Ain er også interessert i 24-åringen, men selv vil han helst til Marseille.

Les også: Steven Gerrard forlenget Liverpool-kontrakten
Les også: Dette er Bayerns ekstreme midtbane: – Ser ikke for meg salg

Derimot ser det ut til at Nicklas Bendtner glipper for Bruce. Hull-manageren hadde dansken på lån da han var manager i Birmingham i 2006/07-sesongen. Han var så fornøyd at han til og med ga spissen kongsdatteren. Han uttalte den gangen at Bendtner kunne bli en av verdens beste - noe tydeligvis Arsenal-spilleren trodde på. Han var ikke like glad i Bendtner da han dumpet Bruces datter Amy et år etter låneoppholdet. Om Bruce håpet at skyldfølelsen skulle bli i største laget for Bendtner, og at han derfor skulle fire på kravene, vites ikke. Men ifølge Daily Mail skal også Bruce ha blitt blåst av stolen av Bendtners lønnskrav. Dermed kan det bli nok en sesong på Arsenals lønningsliste for Bendtner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BUNDESLIGAEN: Hamburg skal være villige til å betale 24 millioner
  kroner for Arsenals Nicklas Bendtner. (Foto: Fabio Ferrari, © BL
  JRM**LON**)
BUNDESLIGAEN: Hamburg skal være villige til å betale 24 millioner kroner for Arsenals Nicklas Bendtner. (Foto: Fabio Ferrari, © BL JRM**LON**)

Peter Odemwingie har hatt en litt særegen virkelighetsoppfatning. Som da han følte det var helt greit å dra for å forhandle med Queens Park Rangers, til tross for at West Bromwich Albion ikke hadde gitt ham tillatelse til å gjøre det. Derfor er det ikke helt sikkert at han føler seg ute i kulden, selv om WBA dro på treningsleir i Tyskland uten ham, skriver Daily Mail. Manager Steve Clarke tok i stedet med seg seks juniorspillere, og lot nigerianeren bli igjen hjemme for å trene sammen med to 15-åringer. Det positive for Odemwingie er at han nå får en del tid til overs som han kan bruke på å kjøre bil. Noe han har vist tidligere at han liker veldig godt. Og er han heldig så får han lov til å forhandle med Crystal Palace dersom han tar en ny biltur til London.

Les også: Vil du bli Premier League-ekspert i TV 2?
Les også: Swansea-kapteinen takker for seg: – En personlig avgjørelse

Nicolas Castillo imponerte stort for Chile i U20-VM, og endte opp som mesterskapets toppscorer. Det kan ha fått Manchester United til å lure på om de hentet feil spiller da de i fjor hentet Angelo Henriquez fra nettopp Chile. For det var jo Henriquez som var det store spissfunnet i landet. Nå melder Sky Sports at de røde djevlene har fattet interesse for å hente Castillo også. Men Universidad Catolicas sportsdirektør Jose Maria Buljubasich hevder at de ikke har fått noen bud ennå.

Juventus skal være enig med colombianeren Camilo Zuniga om en fireårskontrakt. Nå må bare Den gamle dame bli enig med Napoli om en overgangssum. Zuniga har ett år igjen av kontrakten sin med Napoli, og risikerer å måtte spille neste sesong der dersom klubbene ikke blir enig, skriver Tuttosport.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ANVENDELIG: Juan Camillo Zuniga kan spille på begge backer,
  og kan også spille på midtbanen. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)
ANVENDELIG: Juan Camillo Zuniga kan spille på begge backer, og kan også spille på midtbanen. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)

Det blir ingen Alcantara i Barcelona neste sesong. Storebror Thiago Alcantara er klar for Bayern München. Og nå har også lillebror Rafinha forlatt klubben. Midtbanespilleren er gått på lån til pappa Mazinhos gamle klubb Celta Vigo, skriver Sport.

Kevin Gameiro var lei av å leve i skyggen av Zlatan Ibrahimovic og ba agenten sin å forsøke å få til en overgang til Barcelona. Men katalanerne var ikke klar for å gjøre franskmannen til sin største stjerne, så nå blir det i stedet Sevilla for spissen. Ifølge L'Equipe skal han erstatte Alvaro Negredo, som er på vei til Manchester City.

Les også: Cavani på plass i Paris
Les også: Se gamlefar Clarence Seedorf banke ballen i krysset

Hvis det er plass til Negredo i Manchester City. For alltid like lite etterrettelige Daily Star har hørt noe som ingen andre har hørt. Nemlig at Zlatan Ibrahimovic er på vei til Manchester City eller Chelsea. Svensken skal ikke helt ha funnet tonen med Laurent Blanc, og med Edinson Cavani på plass vil Paris Saint-Germains alfahann videre til en ny klubb. Og da aller helst Premier League, som han har til gode å prøve seg i.

SINNA-ZLATAN: Den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovic blir koblet
  til Manchester City og Chelsea. Han skal angivelig være misfornøyd med
  PSGs nye trener Laurent Blanc. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
SINNA-ZLATAN: Den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovic blir koblet til Manchester City og Chelsea. Han skal angivelig være misfornøyd med PSGs nye trener Laurent Blanc. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)