Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
tippesaken_header
tippesaken_header

EM-gruppe A skal avgjøres

Danmark må vinne for å gå videre

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Danmark - Finland (Handikap fulltid 0-1) H: 1,90 U: 3,55 B: 2,68

Totalodds: 1,90

Innleveringsfrist: 20:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Danmark - Finland (Handikap fulltid 0-1) H: 1,90 U: 3,55 B: 2,68

Om kampen: Spilles i Sverige. Begge har ett poeng, og det høyst sannsynlig bare seier i dene siste gruppespillkampen som kan gi kvartfinalespill. Danmark holdt godt følge med Sverige i første kamp, men at det endte 1-1 kan de takke Stina Petersen for. Hun reddet nemlig to straffespark etter hvilen. I den andre kampen tapte danskene 1-2 i en jevnspilt affære mot Italia. Trener Kenneth Heiner-Møller har få mannskapsproblemer før dette oppgjøret. Finland har ennå ikke i mesterskapet produsert en eneste kvalifisert målsjanse. I åpningskampen mot Italia var de sværte heldige som klarte 0-0. I 0-5-tapet for Sverige lørdag var de mer enn sjanseløse. Finnene hadde for eksempel ett hjørnespark, svenskens 21. I avslutninger viste tallene 1-20. Marianna Tolvanen (a) fikk en smell sist, men hun blir ventelig klar. Kaptein Maija Saari (f) og Linda Sällström (a) måtte trekke seg før EM, og de to er dypt savnet. Dette oppgjøret bør danskene absolutt gå seirende ut av.

Om spillet: Finland har vært helt uten sting i angrepet. Her må de satse fremover, noe som vi gi Danmark muligheter. 1,90 for H i dette spillet benyttes på tirsdagens kupong.

Få gratis kortleser her