Cesc Fabregas (Foto: Jon Super/Ap)
Cesc Fabregas (Foto: Jon Super/Ap)
HENRYKT: Stevan Jovetic og Alvaro Negredo blir trolig Manchester City spillere begge to.
HENRYKT: Stevan Jovetic og Alvaro Negredo blir trolig Manchester City spillere begge to.

Sjekk mandagens fotballrykter: – United med sjokkbud på Fabregas

Og Arsenal med nytt bud på Luis Suarez. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Rapporter både i England og Spania kobler Manchester United til Cesc Fabregas med fornyet styrke, etter at Thiago Alcantara valgte Bayern München foran de regjerende engelske ligamesterne. United skal lagt inn et bud på rundt 35 millioner pund – vel 320 millioner kroner – for midtbanespilleren, melder Sky Sports. Det hersker full forvirring rundt klausulen Fabregas har med Arsenal. London-laget sikret seg førsterett ved et eventuelt salg fra Barcelona, men dagens rykter melder at Fabregas selv skal kunne velge hvilken klubb han ønsker å gå til.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini lovet en spiss etter at Carlos Tevez forsvant. Nå kan det se ut til at det kan bli to. Ifølge The Sun er klubben i ferd med å sikre seg både Stevan Jovetic og Alvaro Negredo. Det setter stopper for en av sommerens lengste overgangssagaer. Jovetic har vært så godt som klar for både Arsenal og Juventus, før det ble sagt at han ble værende i Fiorentina. Og da Manchester City kom på banen, så var selvsagt også Manchester United interessert. Nå ser det ut til at monenegrineren bytter lilla med lyseblått fra høsten av. Dersom enten Jovetic eller Sevilla-spissen Negredo skulle glippe, så er Benficas Oscar Cardozo et alternativ for The Citizens.

Les også: United-direktør: – Wayne Rooney blir ikke tilbudt ny kontrakt foreløpig
Les også: Tidligere Miss Fitness: – Bendtner kastet drink på meg

Wayne Rooney skal ha fått beskjed av David Moyes om at han først og fremst er tiltenkt en rolle som backup for Robin van Persie den kommende sesongen. Moyes vil satse på Shinji Kagawa i rollen bak van Persie, og å ha Rooney som joker på benken, skriver Daily Mirror. Etter denne samtalen fikk Rooney en strekkskade og måtte dra hjem fra Manchester Uniteds tour i Asia og Australia. Det er lite trolig at Rooney vil finne seg i en rolle som innbytter eller kantspiller. Noe som gir fart til ryktene om at han er på vei til Chelsea.

Artikkelen fortsetter under bildet.

USIKKER FREMTID: Fremtiden til Wayne Rooney i Manchester United
  er usikker. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
USIKKER FREMTID: Fremtiden til Wayne Rooney i Manchester United er usikker. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Den andre Premier League-superstjernen som figurerer fast i ryktespaltene er Luis Suarez. Uruguayaneren lar kjeften gjøre arbeidet for seg i sommer, og er i ferd med å lykkes i å gjøre seg uspiselig for Liverpool-fansen. Den siste uttalelsen hans går på hvor frustrende han syntes det er å se på Premier League-tabellen og vite at han aldri vil kunne vinne den med Liverpool. Daily Mail melder at Arsenal-manager Arsene Wenger nå har flyttet Suarez til topps på ønskelisten sin, og er nå klar for å teste Liverpools tålmodighet med rebellen med et nytt bud på 310 millioner kroner. Liverpool har hele tiden hevdet at de vil ha over 350 millioner for å la ham gå.

Les også: Se gamlefar Clarence Seedorf banke ballen i krysset
Les også: Viking-flopp sørget for at Citys Pellegrini åpnet med tap

Det kan bety at Arsenal har lagt en signering av Gonzalo Higuain på is. I dag er Carlo Ancelottis første dag som Real Madrid-trener, skriver AS. Og det har lenge vært sagt at italieneren ville ta en prat med Higuain om fremtiden nettopp 15. juli. Argentineren skal på sin side ha bedt sine rådgivere å sørge for å få ham til en annen klubb innen denne datoen. Det kan altså komme en avklaring på Higuains fremtid etter dette møtet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKAL, SKAL IKKE: Gonzalo Higuain kan bli værende i Real Madrid.
  Eller han kan dra til Arsenal.
SKAL, SKAL IKKE: Gonzalo Higuain kan bli værende i Real Madrid. Eller han kan dra til Arsenal.

Tottenham driver og samler sammen det de kan finne av småpenger rundt om i krokene på White Hart Lane slik at de kan komme med et åpningsbud på Aston Villas Christian Benteke, skriver Daily Mirror. Aston Villa har satt en prislapp på 220 millioner kroner på spissen. En sum Tottenham ikke er interessert i å betale. Men på Villa Park er man svært lite interessert i å forhandle med nettopp Tottenham, og Villa føler også at de ikke trenger å selge hvis ikke de får det de vil ha for 22-åringen. Men de er også veldig klar over at Benteke tidligere i karrieren har gått til streik for å komme seg dit han vil.

Les også: Thiago klar for Bayern München
Les også: Her er sommerens overganger i Premier League

Barcelona solgte søndag Thiago Alcantara til Bayern München. Ifølge den katalanske sportsavisen Sport er erstatteren allerede på vei inn. Trener Tito Vilanova skal for lenge siden ha pekt seg ut Marseille-spilleren Mathieu Valbuena som en perfekt Barcelona-spiller. Med sine 167 centimeter vil han passe ypperlig inn blant de andre gigantene på Camp Nou.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MINSTEMANN: Mathieu Valbuena (i midten) blir liten i forhold
  til Lorients Kevin Monnet-Paquet, men glir rett inn i fellesskapet i
  Barcelona. (Foto: FRANK PERRY/Afp)
MINSTEMANN: Mathieu Valbuena (i midten) blir liten i forhold til Lorients Kevin Monnet-Paquet, men glir rett inn i fellesskapet i Barcelona. (Foto: FRANK PERRY/Afp)

Brasilianske medier meldte søndag at Marquinhos var klar for Paris Saint-Germain. Men ifølge Gazzetta dello Sport har fortsatt ikke Barcelona gitt opp å sikre seg den 19 år gamle midtstopperen. PSG skal være villig til å betale nærmere 270 millioner kroner for Roma-spilleren, noe som vil gjøre ham til en av tidenes dyreste forsvarsspillere. Men med Barcelona fortsatt på banen, håper Roma å tyne ennå noen ekstra kroner for stortalentet. Roma sikret seg søndag høyrebacken Maicon. Mannen som en gang var regnet som en av de beste i verden i sin posisjon, har gjort unna en sesong i et av de bedre setene på Etihad Stadium.

Edinson Cavani skal ha landet på Charles de Gaulle-flyplassen klokken 08.08 i morges. Han skal til legesjekk hos Paris Saint-Germain, og blir trolig presentert som ny spiller i klubben i løpet av tirsdag, skriver Gazzetta dello Sport.

Les også: Se det klønete selvmålet som sendte Costa Rica til kvartfinale
Les også: Riise og Berbatov i storslag

Crystal Palace er i ferd med å gjøre et lite kupp på overgangsmarkedet. Manager Ian Holloway har fått med seg at Sevilla sliter økonomisk og må selge unna. Ifølge The Sun er klubben nå i ferd med å sikre seg midtbanespilleren José Campana. Campana spilte samtlige kamper for Spania i U20-VM, og var kaptein i to av kampene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL ENGLAND: Den spanske U20-kapteinen Jose Campana er på vei
  til Crystal Palace. (Foto: OZAN KOSE/Afp)
TIL ENGLAND: Den spanske U20-kapteinen Jose Campana er på vei til Crystal Palace. (Foto: OZAN KOSE/Afp)

Newcastle hadde så godt som sikret seg den brasilianske midtstopperen Douglas. Men så ble Joe Kinnear ansatt som sportsdirektør og ble skeptisk fordi han ikke hadde hørt om Twente-spilleren, som var kåret til Eredivisies beste forsvarsspiller. Nå skriver Izvestia at 25-åringen nå er på vei til russiske Kuban Krasnodar.

Liverpool har ifølge Daily Mirror sikret seg den 17 år gamle Valencia-spilleren Pedro Chirivella. Men Valencia har ingen planer om å la midtbanespilleren dra til England for knapper og glansbilder. De vil ha 30 millioner kroner for ham, men Livrepool vil bare betale 13 millioner. Nå kan saken havne på bordet til Fifa dersom klubbene ikke kommer til enighet.

Les også: Al Fayed truer Fulhams nye eier: – Fjern Michael Jackson-statuen og barten din ryker
Les også: Mexicansk drømmemål sikret avansement i Gold Cup

Gran Canaria er et yndet feriested for nordmenn. Spesielt i vinterhalvåret. Nå er ferieøyen blitt en attraksjon rikere. 16 år etter at Juan Carlos Valeron forlot øyen for å søke lykken i større klubber, er han tilbake i Las Palmas. Det var ventet at den aldrende midtbaneeleganten ville legge opp etter å fullført sin 13. sesong i Deportivo La Coruña. Men nå melder Marca at han har signert for ett år med Las Palmas.

VENDER HJEM: Juan Carlos Valeron drar hjem til Gran Canaria
  og avslutter karrieren i Las Palmas. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
VENDER HJEM: Juan Carlos Valeron drar hjem til Gran Canaria og avslutter karrieren i Las Palmas. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)