NY DOPTATT UTØVER FRA JAMAICA OFFENTLIGGJORT: Diskoskasteren Allison Randall er tatt for doping. (Foto: Kimmo Mäntylä/NTB scanpix)
NY DOPTATT UTØVER FRA JAMAICA OFFENTLIGGJORT: Diskoskasteren Allison Randall er tatt for doping. (Foto: Kimmo Mäntylä/NTB scanpix)

Navnet på ny jamaicansk utøver offentliggjort

Allison Randall ber om unnskyldning overfor venner, familie og hjemlandet.

Søndag kveld slo dopingavsløringene rundt to av verdens beste sprintere Tyson Gay og Asafa Powell ned som bomber i internasjonal friidrett, og i kjølvannet av Powell-saken ble det også kjent at flere utøvere fra sprinterens hjemland hadde urent mel i posen.

Mandag avslører den jamaicanske avisen Jamaica Observer nok et navn på en av de som er dopingtatt, nemlig diskoskasteren Allison Randall.

Les også: Asafa Powell også dopingtatt

Randall er dermed én av de fem jamaicanerne som det ble offentliggjort søndag at hadde testet positivt, og 25-åringen som deltok i London-OL legger seg helt flat.

– Jeg vil gjerne be om unnskyldning til mine venner, familie og mitt land for den pinlige oppmerksomheten som denne saken skaper. Men jeg har ikke bevisst brukt noen ulovlige substanser. Jeg er ekstremt sjokkert og overrasket over denne hendelsen, sier jenta som endte på 29. plass i OL i fjor.

Allison Randal
Allison Randal

Ordbruken minner veldig om den Powell benyttet seg av søndag.

– Jeg ønsker overfor min familie, venner og mest av alt fansen min verden over å være klar på at jeg aldri med viten og vilje har tatt tilskudd eller stoffer som bryter noen regler. Jeg er ikke – og har aldri vært – en juksemaker, skrev han i en pressemelding.

Også den kvinnelige OL-sølvvinneren Sherone Simpson er tatt for doping. Dermed er tre jamaicanere avslørt på to dager.

Les også: Hoen vil invitere Powell til Bislett trass i dopingavsløring

asafapowell
asafapowell

Se Steinar Hoen forsvare doptatte Asafa Powell her:

731396